MERHABALAR İYİ GECELER 2014 YILINDDA TOPLADIĞIM PCİME EKRAN KARTI TAVSİYESİ İSTİYORUM

SİZCE HANGİ EKRAN AKRTI OLAMLI

• Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti OC (1890 MHz) (ROG-STRIX-GTX1660TI-O6G-GAMING)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Asus ROG Strix GeForce RTX 2070 Super Advanced Edition (90YV0DI1-M0NA00)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

ETERNAL_BaSsSs_LoWeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MERHABALAR İYİ GECELER 2014 YILINDDA TOPLADIĞIM PCİME EKRAN KARTI TAVSİYESİ İSTİYORUM
EKRAN KARTIM ÇOK DÜŞÜK PCİMİ 2014 TE TOPLADIM PCİM DDR3 SİSTEM TABANLI 850 WATT 80 PLUS CORSAIRIN POWER SUPLAYNI VAR 2 ADET 2TB 1 ADET 1TB HDDKİM 1 ADET 240GB COSAIRIN LS MODELİ SSD HDDKİM MEVCUT ASUS Z97A TABANLI ANAKARTIM VAR 4 ADET DVD ROOM BAĞLI MESELĞİM GEREĞİ 4 HDD 3 DVD ROM TOPLAM 7 SATA GİRİŞLİ AMA BENİM ANAKARTIMDA 6 SATA GİRİŞİ VAR 1 ADETTE SATA ÇOKLAYICI MEVCUT ŞİMDİ BENİM EKRAN KARTIM ÇOK ESKİ GTX 760 2GB 256 BİT GİGABYTEIN WİNDFORCE MODELİ BEN GÖRÜNTÜ KALİTESİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUM GRAFİK VE ATMOSFER OLARAK KULLANDIĞIM İŞLEMCİM İNTEL 4790K MODELİ BEN ŞUANDA 1 ADET FULL HD 60HZ DE OYNAYA BİLECEĞİM T.VİM 1 ADETTE ASUSUN 5MS 60HZ MONİTÖRÜM VAR CANAVAR GİBİ BİR EKRAN KARTI ALMAK İSTİYORUM VE BENİM ŞUANDA GÖNDERCEĞİM LİNKETEKİ KARŞILAŞTIRMALARDA BULUNUN 3 ADET EKRAN KARTI ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM  BU KONUDA YORUMLARINIZ VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM HERKESE İYİ GECELER ŞİMİDDEN SAYGILAR BENİ EN AZ 5 İLE 8 SNE ARASINDA GÖTÜRECEK ABNA HİÇ ZORLUK ÇIKARTMAYACAK BENİM OYUN OYNADIĞIMDA GRAFİK AÇISINDAN OLSUN ATMOSFER AÇISINDNA OLSUN BENİ RAHAT RAHAT HİÇ KASMADAN KEYİF VEREBİLECEK BİR EKRAN KARTI İSTİYORUM ŞİMDİDEN TAVSİYELERİNİZ VE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :) ;) :) 

https://www.epey.com/ekran-karti/karsilastir/151440-224257-414716/asus-rog-strix-geforce-gtx-1660-ti-oc_asus-rog-strix-geforce-rtx-2070-super-advanced-edition_asus-rog-strix-geforce-rtx-2060-super-evo-oc/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle şunu belirtmem gerek lütfen konularınızı tamamen büyük harf yazmayın okumak daha zor oluyor ve genel olarak göz yorucu oluyor bu konuda uyarımı yapmalıyım.

Sorunuza yanıt vermem gerekirse 2070 Super sizin işlemcinize biraz fazla gelecektir. OC yaparsanız biraz faydası olacaktır ama benim önerim 2070 Super almayın. Tabi ileride işlemci ve anakart güncellemesi yapacaksanız o zaman 2070 Super alıp kullanabilirsiniz o sorun değil. Şuan ki sistemde 2060 Super ideal bir kart olacaktır.

Linkteki 2060 Super gereksiz pahalı bir model gerçekten çok kaliteli daha ucuza kartlar var.

Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) - 3.673,58 TL veya Gigabyte RTX2060 Super Gaming OC - 3.805,53 TL yada EVGA RTX2060 Super XC ULTRA OC - 4.024,30 TL bu kartların birisini alabilirsiniz. EVGA model çok çok iyidir mesela. İlle ASUS vs. marka bazlı seçim yapmayın model bazlı bakın kartlara ki size önerdiğim kart çok çok iyi bir karttır.

KS

ETERNAL_BaSsSs_LoWeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum kardeşim ama asusu tercih etmemde ki tek sebebim 3 fanlı ve çift hdmı giriş slotu olduğu için tercih etmiştim o yüzden asustan yana tercihimi kullanmıştım bana 3 fanlı ve 2 yada 3 hdmı giriş slotu olan bi ekran kartı önerirseniz çok memnun olurum fiyat açısından değilde 3 fan ve çift hdmı gririşi olarak kullanabileceğim bir ekran kartı istiyorum desem daha iyi olur şimdiden yine tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum maximum limitim 4500 5000 tlyi geçmezse çok iyi olur benim için ekran kartı olarak çünki 1 adette 5 tb hdd ve sata çoklayıcı ekliycem biligisayarıma alacağım 5 tb hdd fiyatı 1000 tl 128 mb 7200 rpm yani toplam limitim benim 6000 tl ekran kartı + sata hdd + sata hdd çoklayıcı olarak alacağım toplam fiyat ama dediğim gibi 6000 tl kardeşim ekran kartında benim için en önemlisi grafikleri oyun performansı çift hdmmı slotu olması ve 3 fanlı olması çok önemli benim için teşekkürler yine de şimdiden herşey için iyi geceler :) ;) :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fan olayına takılmayın kartın blok kalitesi kullanımı ve ağırlığı belli eder soğutma performansını. Ben ne kartlar gördüm 3 fanlı ama kötü soğutmaya sahip ona bakmayın yani. Örnek olarak GALAX ve EVGA model çok sağlam blok tasarımlarına sahip kartlardır Gigabyte modelin blok tasarımının pek bir avantajı yok burada önerdiklerimin hepsi benzer soğutmalara sahipler ve hemsi çok sağlam soğutmalara sahipler genel olarak.

HDMI eski bir standart olduğundan artık o kadar çok olmuyor Gigabyte ve EVGA modelde 3 DP portu 1 HDMI var. GALAX modelde 2 DP ve 1 HDMI var size 3 HDMI lazım monitörden sanırım bakayım piyasaya sağlam uygun fiyatlı ve istediğiniz girişlere sahip bir model var mı.

ASUS 2060 Super - RTX2060S-O8G-EVO-V2 - 4.032,54 TL - 2 HDMI ve 1 DP çıkışı var.

ASUS 2070 - DUAL-RTX2070-O8G-EVO - 4.611,79 TL - 2 HDMI ve 2 DP çıkışı var. Buradaki en mantıklı kart bu eğer giriş çıkışlara bakıyorsanız.

Gigabyte 2070 Super - GV-N207SWF3OC-8GD - 4.482,23 TL - Eğer giriş çıkışlara takılmazsanız en mantıklı kart buradaki bu model. 3 DP ve 1 HDMI çıkışı var.

KS

ETERNAL_BaSsSs_LoWeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çok teşekkür ediyorum herşey için ve yardımların için ama ben herşeyimi hdmıdan kullanıyorum benim için o yüzen çok önemli hdmı girişleri bana bu konuda yardımcı olursan çok ama çok memnun olurum şimdiden herşey için çok teşekkürler birde en güzel grafik atmosferi için bu önerdiğin ekran kartları arasından gigabyte çıkartırsak eğer hangisini? öneririsin ben çok uzun zamandan sonra ilk defa ekran kartı değiştireceğim için bana grafik atmosferi görüntü kalitesi olarak sıvı soğutması çok önemli ve benim bilgisyarımda extra olarak sıvı soğutucu olarak corsaırın h100i yada h110i modeli sıvı soğutucum var ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum açıkçası ve hdmı olarak çok önemli yada bu kalitede ekran kartına ek olarak tavsiye edebileceğin bir hdmı çoklayıcı markası vsre var mı? şimdideden yardımların ve bilgilerin için çok teşekkür ediyorum sağolasın bu arada kasa olarak kasama her türlü ekran kartı sığar çünki kasamda boğma olayı yok kasam corsaırın 760t modeli kasası ve ramlaerim  ddr3 32gb 2133mhz gücünde her biri kardeşim herşey için çok  teşekkürler şimdiden :) ;) :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2070 modeli alın 2 HDMI bağlantısı var fazlasını isterseniz DP to HDMI dönüştürücü alırsınız dert değil. 2070 model iyidir.

KS

ETERNAL_BaSsSs_LoWeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HANGİ MARKANIN? HANGİ? MODELİN? 2070 MODELİNİ TAVSİYE EDİYORSUN? KARDEŞİM BENİM ASUSUN MU? GİGABYTEIN MI? GALAXY Mİ? YOKSA EVGA MI? KARDEŞİM BANA MARKA VE MODEL OLARAKTA YAZARSAN ÇOK MEMNUN OLURUM KARDEŞİM BENİM :) ;) :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri