Mesh Kasa Önerisi 600-700 TL (17 Ağustos 2022)

1akinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam Dostlar,

Soğutma performansı iyi olan mesh kasa önerisi istiyorum. 700 TL'yi geçmesin lütfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Malzeme kalitesi çok kötü o kasalarda kağıt gibi kasa yapıyorlar. Dark daha iyi.
Kalite olarak zaten bilmediğim bir marka. Dark markasının iyi olduğunu biliyorum ama yarı mesh 2 önde 1 egzoz fanı diğer kasa tamamen mesh 3 önde 1 egzoz fanı bana hava akışı açısından daha cazip geldi. Birde kasa çok fazla kaliteli olmasa bile kasayı sağa sola vurup üstüne bir şey koymayacağız herhalde ?

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Kalite olarak zaten bilmediğim bir marka. Dark markasının iyi olduğunu biliyorum ama yarı mesh 2 önde 1 egzoz fanı diğer kasa tamamen mesh 3 önde 1 egzoz fanı bana hava akışı açısından daha cazip geldi. Birde kasa çok fazla kaliteli olmasa bile kasayı sağa sola vurup üstüne bir şey koymayacağız herhalde ?
İyi güzel diyorsunda her fan aynı hava akışını sağlamıyor. Bazen 1 tane fan 3 fandan daha iyi hava akışı sağlar. O attığın markanın fanlarınında iyi olduğunu düşünmüyorum yani 6 tane bile olsa dark soğutma olarak daha iyi değerler verir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri