- Tepki
- 4
metin2 de clientin üst tarafında dijital imza hatası oyunu onar diyo 4-5 kez onardım olmuyo yaedım edin lütfen
KatılıyorumBu metin2 yi bırakma vakti geldiği anlamına geliyor![]()
aga sistemim kötü olduğundan bişey oynuyamıyom bana en mantıklı metin2 geldi ruby sw lerinin açıldığını falan duyunca internetim çekmiyo sabah 7 den buyana metin2 iniyo :CBu metin2 yi bırakma vakti geldiği anlamına geliyor![]()
vay be helal olsun.aga sistemim kötü olduğundan bişey oynuyamıyom bana en mantıklı metin2 geldi ruby sw lerinin açıldığını falan duyunca internetim çekmiyo sabah 7 den buyana metin2 iniyo :C
Virüs programı kullanıyorsan onu kapatıp denemetin2 de clientin üst tarafında dijital imza hatası oyunu onar diyo 4-5 kez onardım olmuyo yaedım edin lütfen
yokki defender kulannıyıomVirüs programı kullanıyorsan onu kapatıp dene
Onu kapatıp dene birdeyokki defender kulannıyıom
client diyom gameforge clientGameforge indirin oradan yükleyin
bi defa daha onarıyom olmazsa denerimOnu kapatıp dene birde
Yada oyunu komple kapattiktan sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı deneOnu kapatıp dene birde
onarıyo onarma bitsin bide onu yapim de uygulama olarak geçmiyoYada oyunu komple kapattiktan sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dene
Masaüstündeki simgesini kaldırıp öyle onaronarıyo onarma bitsin bide onu yapim de uygulama olarak geçmiyo