Metro 2033 Çözünürlük Hatası

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Beyler oyunu steamden satın alıp yükledim. Monitörüm 60hz eski bir monitör. Oyuna girdiğimde monitörüm "KRİTER DIŞI" hatası veriyor, ses var fakat görüntü yok. Config dosyasından çözünürlüğü düşürdüm fakat yine değişen bir şey olmadı. Güvenli modda başlatıp deniyim dedim bu sefer oyuna hiç girmedi çift tıklıyorum açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Yardım edebileceğiniz bir şey var mı nasıl çözebilirim bunu?  :huh:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
C:\Users\%username%\AppData\Local\4AGames\Metro 2033 klasöründe user.cfg adlı dosyadaki r_res_hor ve r_res_vert adlı girdilerin hor karşısına 1600 , vert karşısına 900 girdiniz kaydettiniz ve işe yaramadı?

E ğer sorun buysa oyun sizin monitörün çözünürlüğünü desteklemiyor olabilir. Aynı ayar kısmına r_res_hor 1920 , r_res_vert 1080 deneyin işe yaramaz ise birde r_res_hor 1280 , r_res_vert 720 deneyin.

KS

Katz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
C:\Users\%username%\AppData\Local\4AGames\Metro 2033 klasöründe user.cfg adlı dosyadaki r_res_hor ve r_res_vert adlı girdilerin hor karşısına 1600 , vert karşısına 900 girdiniz kaydettiniz ve işe yaramadı?

E ğer sorun buysa oyun sizin monitörün çözünürlüğünü desteklemiyor olabilir. Aynı ayar kısmına r_res_hor 1920 , r_res_vert 1080 deneyin işe yaramaz ise birde r_res_hor 1280 , r_res_vert 720 deneyin.

hepsini denedim maalesef aynı hata yine devam ediyor. :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri