metro grafikler ultrada ama sanki ekstra performansta gibi

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
dün birşey yoktu oyunu sildim baştan yükledim ama hala aynı grafikler ultrada ama berbat gözüküyor

Ekli dosyalar

• Metro  Last Light Redux Screenshot 2022.12.08 - 16.37.28.99.png
    Metro Last Light Redux Screenshot 2022.12.08 - 16.37.28.99.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 24
  • Metro  Last Light Redux Screenshot 2022.12.08 - 16.37.35.95.png
    Metro Last Light Redux Screenshot 2022.12.08 - 16.37.35.95.png
    3.4 MB · Görüntüleme: 21

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
iki resimde aynı ayarlar değil dimi? ben bu oyunu iki kere bitirdim ona göre yorum yapıcam.

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
tamam ben high -mid karışık ayarlarda oyunu bitridim.aşağı- yukarı aldığın ekran görüntülerindeki gibiydi.oyun eski ondan dolayı ultra ayar denince tabi yeni nesil oyunlar kadar tatmin etmez. Bana göre ayarların gayet iyi benim deneyimime göre. sana öyle geliyor.

KS

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
tamam ben high -mid karışık ayarlarda oyunu bitridim.aşağı- yukarı aldığın ekran görüntülerindeki gibiydi.oyun eski ondan dolayı ultra ayar denince tabi yeni nesil oyunlar kadar tatmin etmez. Bana göre ayarların gayet iyi benim deneyimime göre. sana öyle geliyor.
Dün böyle değildi gerçekten berbat yani grafikler birden gidiyor su bulanık gözüküyor grafik geç geliyor

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Dün böyle değildi gerçekten berbat yani grafikler birden gidiyor su bulanık gözüküyor grafik geç geliyor
ekran görüntülerin çok iyi gözüyor. Aslında video alma şansın olsa daha güzel yorum yaparım daha yeni ikinci kere bitrdim oyunu ondan.

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
neyse şu durumda çok yorum yapamıyorum. Ekran görüntülerin gayet iyi geldi bana. Silip yükleme ile oyun motoru değişmesi imkansız olduğuna göre .d algın bozulmuş olabilir bazı oyunlarda bana da böyle oluyor.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Acaba farkında olmadan silip yükleyince bir Upscale ayarı aktif olmuş olabilir mi? O zaman çünkü düşük çözünürlük açıp daha yükseğine upscale ettiği için bulanıklık görebilirsin gibi bir fikir yürütebilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri