MH 650 kullanan varmıdır aramızda?

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Arkadaşlar 11.11 de bu derece indirim olacağını düşünmediğimden Cooler Master MH650 aldım fakat 752 düştü aynı fiyata bugün acaba indirim var.[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Kulaklıktan ses seviyesi ve kalitesi olarak rahatlık olarak felan çok memnun kaldım ama ses kesildiğinde bir cızırtı oluyor kulaklığı kullanan varsa bu şekilde bir şikayeti varmı acaba?[/font]
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Sesi windowstan kısıncada aynı cızırtıyı yapıyor.Bu kulaklığın kendisinde olan birşeymidir yoksa benim ürünümdemi sıkıntı var onu merak ediyorum ona göre hiç uğraşmayacağım.[/font]

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Port değişimi yapabir farklı bir port girişine takarak deneyin lütfen cızırtı kesilecek mi bakalım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cızırtı kulaklıktan geliyorsa USB ile bağlandığı için port girişlerinden olacağını pek sanmıyorum. Kulaklığın yazılımını kurun ayarları biraz kurcalayın. Ayrıca Windows Ayarları/Sistem/Ses kısmından sağ menüden Ses denetim masasını açın ve Kayıt sekmesinden mikrofonunuzun özelliklerinden Dinle sekmesindeki bu aygıtı dinle ayarı işaretli ise kaldırıp Uygula/Tamam deyin.

Eğer çözüm olmaz ise sizdeki üründe bir arıza olabilir. Ben o ürünü ve 670 modelini deneyimledim ve öyle bir sorun yoktu benim kullandığımda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri