MH650 SES KASMA SORUNU

gorqm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.
Birkaç hafta önce coolermaster mh650 kulaklık satın aldım fakat valorantta ses kasamıyorum. Hani tamam sesi duyuyorum ama tam nerden geldiğini kestiremiyorum. Eski kulaklığım logitech G230 du csgoda şarjör değiştirme sesinden adamın yerini duyabiliyordum. Acaba kulaklık mı sorunlu yoksa valoranta ben mi alışamadım? Kullanan arkadaşlar varsa bu kulaklığı yorum yapabilir mi? (7.1 açık ve kapalı denedim. Bass ve tiz ayarlarına fazla dokunamıyorum sesi çok bozuyor başka da ayarı yok zaten)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklıkta 7.1 açık veya kapalı herhangi bir oyunlarda sizin gibi ses sorunu yaşayan bulamadım. Ne yerli ne yabancı kaynaklarda. Ya oyunda bir şey var ya siz ayarları tam yapamadınız yada sizi tatmin etmedi gibi duruyor. 7.1 hariç 3D ayarı varsa onu da aktif edin derim. Ayrıca 7.1 için yazılımdan konum tayini yapmanızı tavsiye ederim.

KS

gorqm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklıkta 7.1 açık veya kapalı herhangi bir oyunlarda sizin gibi ses sorunu yaşayan bulamadım. Ne yerli ne yabancı kaynaklarda. Ya oyunda bir şey var ya siz ayarları tam yapamadınız yada sizi tatmin etmedi gibi duruyor. 7.1 hariç 3D ayarı varsa onu da aktif edin derim. Ayrıca 7.1 için yazılımdan konum tayini yapmanızı tavsiye ederim.

Yani bu kulaklığa 700 tl para verdim gözümde yok şuan o derece. 200 Tllik kulaklıkla oynuyor gibiyim. Ses var evet fakat çok sanalımsı mı desem yani çok uzaktan geliyor gibi ve tam yönünü hissettirmiyor. Driverinin fotosunu buraya atsam bakma şansınız var mı? Gerçi hiçbir şey yok bass tizz ve desibel ayarından başka. 3D yok bu kulaklıkta

Driverindeki ayarları mı yapamadım nasıl olmalı onu da bilmiyorum kimseden bulamadım fakat çok değiştiremiyorum bass veya tizze az dokunduğumda ses bozuluyor. Desibel ayarı nasıl olur onu bilmiyorum bulamadım kimseden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri