Micro SD

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Telefonum için kullandığım sd kartı bir süredir pcye okutamıyorum. yeni telimde sd yeri olmadığı için  başka telde denedim ondada okumuyor . Ne yapmam lazım herhangi bir sorunu yok, pcye taktığımda dizin adı geçersiz dyor. Yardımcı olursanız sevinirim, içinde verilerim vardı almam gereken.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Disk Yönetimine girip o SD kartı bulun aşağıdaki Disk numarlarından hangisine listelenmiş ise o sırada olan birimlerin hepsine birden fazla varsa diye hepsine dedim yoksa 1 adet olması gerek sağ tıklayıp birimi sil deyin ve tek bir parça oluşunca yine sağ tıklayıp yeni birim oluştur deyip ileri ileri deyip Harf ataması ve dosya sistemi kısımlarını isteğinize göre ayarlayıp işlemi bitirin ve tekrar kontrol edin.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sorun şu ki sistemde gözkmüyor disk yönetimine baktığımda gözükmüyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diskiniz arızalanmış olabilir. Telefon vs. görmüyorsa bozulmuştur büyük ihtimalle. Yada Telefon vs. görüyor ama PC görmüyorsa o zaman PC deki kart okuyucusunda sorun olabilir.

Birde EaseUS Partition Master bu yazılım ile bakın eğer disk aktif ise görünüyorsa o zaman disk biçiminde bir arıza vardır. Bu yazılım ile diski yeniden bölümlendirme ile kurtarma ihtimaliniz var. Eğer disk bu yazılımda görünüyorsa yazın size ne yapacağınızı anlatayım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri