- Tepki
- 21
Oyunun 100 gb kadarı inmişti 12 gb falan kaldı fakat bilgisayarı yeniden başlattım şimdi tekrar başlatmak istediğimde yetersiz alan diyor fakat diskte hala 75 gb boş alan var ne yapmalıyım?
Kullanmıyorum hocam meraktan ilk kez indirecektim oyunu indiremiyorum şuandaHocam konuyla alakasız hangi flight stick kullanıyorsunuz
Oyun değil hocam bu öyle giripte rastgele ıçak sürmeye çalışırsanız beceremezsinizKullanmıyorum hocam meraktan ilk kez indirecektim oyunu indiremiyorum şuanda
Daha indirmeden delirtti hocam indirmeyeceğim büyük ihtimalleOyun değil hocam bu öyle giripte rastgele ıçak sürmeye çalışırsanız beceremezsiniz![]()
Hocam bende 175 den fazla kaplıyor ama bilmiyorum, 200 ün üzerinde, oraya kuramazsınız onu bence. Daha oyunu açacaksınız, harita, uçak, görev, kalite, yeryüzü indirmeleri yani içerik indirmeleri var. 2. günün akşamı oynaya bilmiştim.Daha indirmeden delirtti hocam indirmeyeceğim büyük ihtimalle
hocam 200 gb yer açtım şimdide tekrardan başladı indirmeye bende vazgeçtimHocam bende 175 den fazla kaplıyor ama bilmiyorum, 200 ün üzerinde, oraya kuramazsınız onu bence.
Ekstra diskiniz olursa kurun, 300 gb ı gözden çıkartmanız lzm.hocam 200 gb yer açtım şimdide tekrardan başladı indirmeye bende vazgeçtim