Microsoft Hesap Sorunu !

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
merhaba iyi bayramlar herkese hesap ayarlarında pp değiştiriyorum fakat sitede falan yada teams uygulamasında da değişmiş gözüküyor ama görmüş olduğunuz gibi buradan hala eski olan kalıyor değiştirmek yerin siteden komple kaldırıyorum fakat burda hiç bir değişiklik olmuyor neden sizce bunu nasıl değiştirebilirim ki?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (96).png
    Ekran Görüntüsü (96).png
    815.6 KB · Görüntüleme: 17
  • Ekran Görüntüsü (97).png
    Ekran Görüntüsü (97).png
    327.9 KB · Görüntüleme: 18
KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
?

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Bilen yok mu?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Vallahi bu sorunu çöze bilen varsa, Lütfen bana da söylesin. Aynı sorun bende yaşıyorum " Başka bir görsel ekliyorum veya kaldırıyorum " Lakin ilk eklediğim görsel gözüküyor bende de.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Vallahi bu sorunu çöze bilen varsa, Lütfen bana da söylesin. Aynı sorun bende yaşıyorum " Başka bir görsel ekliyorum veya kaldırıyorum " Lakin ilk eklediğim görsel gözüküyor bende de.
Evet hani böyle bir hata olduğunu bilsem güzel bir foto falan eklerdim ne yaptıysam düzelmiyor sinir oldum

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Evet hani böyle bir hata olduğunu bilsem güzel bir foto falan eklerdim ne yaptıysam düzelmiyor sinir oldum
Microsoft ile iletişime, Geçecem hocam ben biraz dan sorunu çözülür ise sana da yardımcı olurum.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Eyw çok iyi olur teşekkür ettim
Hocam ben iletişime geçtim, Geri donuş de yaptılar biraz geç oldu ama yaptılar da gene aynı '' Ayarlar, Hesap ayarları, Profil Değiştirme '' Dediler, değişen bir şey olmadı bende daha sonra yabancı bir web sitesinde '' VPN açıp öyle deneyin diye bir yazı gördüm '' onu denedim şuan oldu bende VPN indir o şekilde dene ben sorunu öyle çözdüm dün akşam sende de işe yaraya bilir belki.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Hocam ben iletişime geçtim, Geri donuş de yaptılar biraz geç oldu ama yaptılar da gene aynı '' Ayarlar, Hesap ayarları, Profil Değiştirme '' Dediler, değişen bir şey olmadı bende daha sonra yabancı bir web sitesinde '' VPN açıp öyle deneyin diye bir yazı gördüm '' onu denedim şuan oldu bende VPN indir o şekilde dene ben sorunu öyle çözdüm dün akşam sende de işe yaraya bilir belki.
Mobilden de yapsam olur mu yoksa PC şart mı?

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (99).png
    Ekran Görüntüsü (99).png
    408.6 KB · Görüntüleme: 4

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
hocam bu vpn denedim webden girdim değiştirdim fakat yine olmadı sizce nerede hata yaptım ?
@RİÇES
Kusura bakma, biraz geç gördüm yorumunu görseli bir şekilde atacağım kesin çözüm sunuyorum bu sefer sana.

Başlat / Ayarlar / Hesap dedikten sonra aşağıdaki işaretlediğim bir bölüm var, Yani '' Biri İçin Gözatın '' seçeneğine tıklayıp isteğin bir görseli ekleye bilirsin.

Adsız.png

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
@RİÇES
Kusura bakma, biraz geç gördüm yorumunu görseli bir şekilde atacağım kesin çözüm sunuyorum bu sefer sana.

Başlat / Ayarlar / Hesap dedikten sonra aşağıdaki işaretlediğim bir bölüm var, Yani '' Biri İçin Gözatın '' seçeneğine tıklayıp isteğin bir görseli ekleye bilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 20049
Teşekkür ederim hocam şimdi denedim oldu 😊

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri