Kaspersky Security indirin ve tam tarama yaptırın.bu arkadaş bi anda yüksek cpu kullanımıyla ortaya cıkıyo ne yapmam lazım virüsmü var pcmde ama virüs olsa hesaplarım calınırdı
yaptımKaspersky Security indirin ve tam tarama yaptırın.
Malwerla bin kez tarattımMalwarebytes ilede tarat yada Eset Bitdefender
Ama bı zımbırtı neden çalışıp duruyoMalwarebytes bulamadıysa bence virüs falan yoktur bide bitdefender deneyin içinizi rahat ettirmek istiyorsanız Malwarebytes olsa bulurdu bence
Virüs girince illa hesap çalınmıyor hocam.virüs olsa hesaplarım calınırdı
ni eğer virüs bulaştıysada daha nerden bulaştı bilmiyorum millet abuk zubuk siteye girer onlara bulaşmaz ben bi yutup bide twitch takılırım bana bulaşırVirüs girince illa hesap çalınmıyor hocam.
Okeykanka Malwarebytes taratmışsın en iyi antivirüslerden bulamadıysa bişey yoktur
Bulaştığını sanmam attığınız fotoğraftakiler bende de olması lazım.Malwerla her tarattığımda hızlı bitiyodu taramalar sadece bunu ekleyebilirim
Ya
ni eğer virüs bulaştıysada daha nerden bulaştı bilmiyorum millet abuk zubuk siteye girer onlara bulaşmaz ben bi yutup bide twitch takılırım bana bulaşır
Tamamdır hocamBulaştığını sanmam attığınız fotoğraftakiler bende de olması lazım.
Daha geçen gün format attım yaSorun var ve kullanımlar birden yükseliyorsa format atmayı düşünebilirsiniz. Hesap bilgileriniz çalısan bile hemen değişecek diye bir kesinlik yok.
Içın rahat etmek istiyorsan önce son bir kez daha komple taraf ve formatı atDaha geçen gün format attım ya
Hanginizinkine inanıcam biriniz var diyo diğeriniz yok
Ben ihtimal olarak kullanımda dengesizlik ve hata varsa format atılmasını tavsiye ettim. Formattan sonra bilinmeyen kaynaktan dosya alıp yükelmediyseniz, bilinmeyen sitelerde girmediyseniz muhtemelen yoktur.Daha geçen gün format attım ya
Hanginizinkine inanıcam biriniz var diyo diğeriniz yok
Windowstan atıyorum formatları windowsun kendi yerinden bide format atmak zarar verirmi?Içın rahat etmek istiyorsan önce son bir kez daha komple taraf ve formatı at
Kullanımlar gayet normal sadece işlemci fanları 2-4 snlik yüksek çalışıyo okadar herhalde oda normaldirBen ihtimal olarak kullanımda dengesizlik ve hata varsa format atılmasını tavsiye ettim. Formattan sonra bilinmeyen kaynaktan dosya alıp yükelmediyseniz, bilinmeyen sitelerde girmediyseniz muhtemelen yoktur.