Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Windowstan atıyorum formatları windowsun kendi yerinden bide format atmak zarar verirmi?

Kullanımlar gayet normal sadece işlemci fanları 2-4 snlik yüksek çalışıyo okadar herhalde oda normaldir

Yani bildiğim kadarıyla bi virüs olsa işlemci fanları hep yüksel çalışırdı
O şekilde değil flash ile temiz kurulum yap daha sağlıklı

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
Ben ihtimal olarak kullanımda dengesizlik ve hata varsa format atılmasını tavsiye ettim. Formattan sonra bilinmeyen kaynaktan dosya alıp yükelmediyseniz, bilinmeyen sitelerde girmediyseniz muhtemelen yoktur.
Kullanımda dengesizlik yok yazdıklarım gibi

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Kullanımlar gayet normal sadece işlemci fanları 2-4 snlik yüksek çalışıyo okadar herhalde oda normaldir

Yani bildiğim kadarıyla bi virüs olsa işlemci fanları hep yüksel çalışırdı
Arada windows kafasına göre takılabiliyor. Sıfır gelen bilgisayarda güncellemelerden sonra durduk yere de yapabiliyor. Tek sorun buysa virüs olma ihtimali düşüktür.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
Arada windows kafasına göre takılabiliyor. Sıfır gelen bilgisayarda güncellemelerden sonra durduk yere de yapabiliyor. Tek sorun buysa virüs olma ihtimali düşüktür.
Bu yani bi anormallik yok

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bu yani bi anormallik yok
Dün bilgisayar açıktı hiçbir işlem yapmıyordu. Daha geçmeden birden fan çıldırdı sonra duruldu. Kullanımlara baktım sorun yoktu. Bilgisayar yeni formatlı, resmi programlar yüklü. Başka bir şeyde anormallik yok. Yine de tarama yaptım sorun yok. Performans kaybı da yok. Windows 10 ile birlikte çok biraz istediği gibi arada işlemler yapıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri