Microsoft xbox one s alınır mı

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
https://ty.gl/4dxn4quo81 bahsettiğiniz konsol bu dimi bunu mu sipariş edeyim çoğu bilgisayar oyununu oynatırmı birde sonradan mesela çakma oyun kolu alsak neolur 200tllik falan xbox kolları bin telede
Evet bu Microsoft Xbox Series S alırken daha ucuz var mı bakın sonra da aynı mağazadan alanların yorumlarına bakın kargolama garanti durumu herhangi bir durum olmuş mu diye, attığınız linkteki satıcı n11 de tıklayın>>> 6027 liraya daha ucuza veriyor.
Paketten genelde tek kol çıkar kablosuz şarjlı piller almalısınız genelde yedek piller bir kısım bitti mi diğerini takıp doluyla devam etmek için ya da ucuzdan çokça kullan at piller ama uzun ömürlü olmaz .
İthalatçı Garantili Ürünler 1 Yıl Microsoft garantili oluyor
1080p-120Fps - 1440p-60Fps bazı microsoft oyunlarını 4k oynatıyor diye biliyorum ama 4k konsol değil
Kabloyu bağlayıp Tv nizin modelinin ayarlarından 1080p ya da 1440p seçebilirsiniz diye düşünüyorum o çözünürlükte ki oyunları tv nin native 4k seçeneği açıkken belki pikselleşme ya da herhangi bir bozulma olabilir kimseden duymadım .

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
olur. Ama şarj etmek içinde cihaz alman lazım. imkanın varsa daha önce link attığım cihazı alırsan daha rahat olur. Sürekli kapağı açıp pil değiştirmekten daha iyidir.
Hangi cihazı alayım hocam xbox sitesinde sipariş yok linki birdaha atarmısın birde kablolu kol istemiyorum ben

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Evet bu Microsoft Xbox Series S alırken daha ucuz var mı bakın sonra da aynı mağazadan alanların yorumlarına bakın kargolama garanti durumu herhangi bir durum olmuş mu diye, attığınız linkteki satıcı n11 de tıklayın>>> 6027 liraya daha ucuza veriyor.
Paketten genelde tek kol çıkar kablosuz şarjlı piller almalısınız genelde yedek piller bir kısım bitti mi diğerini takıp doluyla devam etmek için ya da ucuzdan çokça kullan at piller ama uzun ömürlü olmaz .
1080p-120Fps - 1440p-60Fps bazı microsoft oyunlarını 4k oynatıyor diye biliyorum ama 4k konsol değil
Kabloyu bağlayıp Tv nizin modelinin ayarlarından 1080p ya da 1440p seçebilirsiniz diye düşünüyorum o çözünürlükte ki oyunları tv nin native 4k seçeneği açıkken belki pikselleşme ya da herhangi bir bozulma olabilir kimseden duymadım .
4k tvde bir sorun olmaz yani

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bide pilleri type c şarj aletiyle şarj edicem dimi ayrı bir cihaz mı lazım

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Birde hocam 15 gün içinde hertürlü iade edebiliyorum dimi satıcının kabul etmemem gibi bir hakkı yok yani birkaç yorumda açık kutu geldi falan demişletde

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Ps4 alma uzun süreli kullanılacak bir cihaz değil ki 2020 üst sürümü ps5 çıkmış (ps4 ise 2013 yılından kalma bir cihaz donanımı ileriye yönelik yatırım yapılacak bir cihaz değil) aynı sene Series S ile X çıkmış . Sahibinden de ikinci el Series S ler dediğin fiyatlara tr garantili garantisi devam eden var bir Yurt dışı açılmamış denilenler o fiyat bandında tr garantili al ama elden test ederek al hepsini kontrol ettir garantisine kadar, gta 5, rdr 2 bende şu an bedava ultimate var içinde yok ayrı alınabilir , sürekli oyun oynuyorsan belli bir fiyattan kütüphanesi de güzel , ya da sürekli yeni xbox hesaplarıyla bedava ulti kovalarsın :)
Bende senin dediğin gibi series s savunuyordum ama okuduklarımdan ve gördüklerimden sonra ps4 ün daha mantıklı bir cihaz olduğunu gördüm ps4 uzun ömürlü olmasada en mantıklısı oyunlarını oynayıp cihazı satıp yeni nesil konsol almak bu konuyu okumanı öneririm

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Series s düşünüldüğü kadar kusursuz bir konsol değil

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Series s düşünüldüğü kadar kusursuz bir konsol değil
Kusurlu kusursuz olmasına değinmiyorum, çokta kusurlu değil, üstten okudum noktası virgülü olmayan uzun bir metin gözüm kanadı 2013 te çıkmış bir konsola yatırım yapmam. Sony 2020 yılında 3 veya 4 yıl desteği devam edebilir demiş. Exc oyunları göstermiş benim öyle bir takıntım olmadı çıksa da olsa da oynasam ki o zamanlar o oyunlar çok yüksek fiyatlıydı yine almazdım . Şu an yeni üyelikleri yıllık olarak güzel imkanlar sunmaya çok yakın ama yine de hep şunu diyeceğim 2013 te çıkmış bir konsol almam .
Series S yeni güncel güçlü değil gibi gösterilmiş ama konsollar hiçbir zaman ahım şahım bir donanımla gelmedi yazılımla adapte ediliyor her oyun zaten.
4k bir konsol değil 1080p bir konsol her oyunu çıktığı zaman 1080p 120 Fps verecek dedi veriyor da ama desen ki ; 4k 30 , 60,.. 120 fps veremez belki bazı oyunlar için 30 fps verir ya da 8k 24 fps veremez donanım bir yere kadar destekler .
Bu yorumu kendi şahsımca yapıyorum herkesin kendi isteği ama eski bir donanıma yatırım yapmam ben kolay kazanmıyorum parayı hele ki şu durumda :)

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Xbox series x kullanıcısı olarak fikrimi beyan etmek istiyorum sadece tv de veya monitörde farketmiyor Hz aralığı cihazın değil aynı zamanda tv ninde destekliyor olması lazım xbox series x te 4k 120 fps yazıyor olsa dahi benim tv 4k 60 fps 2k 120 fps veriyor ki bu zaten konsol görüntü ayarlarında seçenek olarak sunuluyor. Ayrıca xbox kolları şarj edilebilir pillerle gelmiyor şarj edilebilir pil alırsanız usb type c den şarj olmuyor. Kendi orjinal şarjlı batarya ve kablosunu konsol üzerinden şarj etmek isteyenler için tercih etmek daha mantıklı. ( Ben tercihimi 2500 mah şarj edilebilir pil ve şarj cihazından yana kullandım daha uyguna geliyor) almak isteyen olursa başıma gelenleri yazmak istedim tercihlerde yardımcı olabilmek adına :)

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Kusurlu kusursuz olmasına değinmiyorum, çokta kusurlu değil, üstten okudum noktası virgülü olmayan uzun bir metin gözüm kanadı 2013 te çıkmış bir konsola yatırım yapmam. Sony 2020 yılında 3 veya 4 yıl desteği devam edebilir demiş. Exc oyunları göstermiş benim öyle bir takıntım olmadı çıksa da olsa da oynasam ki o zamanlar o oyunlar çok yüksek fiyatlıydı yine almazdım . Şu an yeni üyelikleri yıllık olarak güzel imkanlar sunmaya çok yakın ama yine de hep şunu diyeceğim 2013 te çıkmış bir konsol almam .
Series S yeni güncel güçlü değil gibi gösterilmiş ama konsollar hiçbir zaman ahım şahım bir donanımla gelmedi yazılımla adapte ediliyor her oyun zaten.
4k bir konsol değil 1080p bir konsol her oyunu çıktığı zaman 1080p 120 Fps verecek dedi veriyor da ama desen ki ; 4k 30 , 60,.. 120 fps veremez belki bazı oyunlar için 30 fps verir ya da 8k 24 fps veremez donanım bir yere kadar destekler .
Bu yorumu kendi şahsımca yapıyorum herkesin kendi isteği ama eski bir donanıma yatırım yapmam ben kolay kazanmıyorum parayı hele ki şu durumda :)
Series s de çoğu sorunu oyun firmalarıda çekiyor çokca geçen haberlerde okudum gene o yüzden konsolun bu yönü insanı üzüyor bu tarz sorunlardan insanlar series s oyun çıkarmak istemiyor keza ps exc kalitesi ortada zaten kalıcı bir yatırım yapın demiyorum alıp satmak adına alıncak bir cihaz satmicaksan bir mantığı yok uzun ömürlü olmadığının farkındayım ama ucuz yollu bir şey arıyorsan ps4 mantıklı yoksa ikinci el series x veya ps5 de alınabilir ucuza bulunursa

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Series s de çoğu sorunu oyun firmalarıda çekiyor çokca geçen haberlerde okudum gene o yüzden konsolun bu yönü insanı üzüyor bu tarz sorunlardan insanlar series s oyun çıkarmak istemiyor keza ps exc kalitesi ortada zaten kalıcı bir yatırım yapın demiyorum alıp satmak adına alıncak bir cihaz satmicaksan bir mantığı yok uzun ömürlü olmadığının farkındayım ama ucuz yollu bir şey arıyorsan ps4 mantıklı yoksa ikinci el series x veya ps5 de alınabilir ucuza bulunursa
Hocam series s daha uzun ömürlü birşey diye düşünüyorum ben öyle ps4 al satla vs. Uğraşamam series s alıyım 5 yıl oynarsa yeter bana zaten

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bizşm TV 4k oyunları 1080pde açabiliyor muyum 4kde mi açmak zorundayım

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sanırım biz artık ülkece alım gücü düştüğü için eski donanım alıp seneye satarım 3 ay 6 ay sonra satarım kafasında değiliz eskiden öyleydi hatta satmayı bırak genelde ya rafa kalkar ileri ki dönemlerde hurdacıya gider , bit pazarına düşer ya da komşunun yok ona verelim ya da çöpe giderdi.
2020 de çıkan konsollar 3.5k eğer ekonomi iyi yönde olsa şu an diyelim bim , a101 , şok gibi marketlere 800 900 e gelirdi önceki nesilleri hatırlayın hep öyle oldu ama artık bu gibi durumlar yok güncel olsun sorunları yazılımsal da olsa çözülebilecek olsun uzun seneler kullanalım mantığıyla gidiyor ben öyle düşünerek hareket ediyorum şahsi fikirlerim,
he paran vardır ikinci elde Series X bulursan iki kollu 9.5k garantili temiz alırsın ama ikinci el söktürende biz de dolandırıcı kaynıyor :)

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bizşm TV 4k oyunları 1080pde açabiliyor muyum 4kde mi açmak zorundayım
Tv de HDMİ seçeneklerinde ayarlardan çözünürlüğü ben pc yi bağladığımda yapabiliyorum sizin tv niz de 4k olduğuna göre güncel ve çözünürlük değiştirilebilir, çok büyük bir sorun çıkarmaz her türlü ayarlanabilir.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Xbox series x kullanıcısı olarak fikrimi beyan etmek istiyorum sadece tv de veya monitörde farketmiyor Hz aralığı cihazın değil aynı zamanda tv ninde destekliyor olması lazım xbox series x te 4k 120 fps yazıyor olsa dahi benim tv 4k 60 fps 2k 120 fps veriyor ki bu zaten konsol görüntü ayarlarında seçenek olarak sunuluyor. Ayrıca xbox kolları şarj edilebilir pillerle gelmiyor şarj edilebilir pil alırsanız usb type c den şarj olmuyor. Kendi orjinal şarjlı batarya ve kablosunu konsol üzerinden şarj etmek isteyenler için tercih etmek daha mantıklı. ( Ben tercihimi 2500 mah şarj edilebilir pil ve şarj cihazından yana kullandım daha uyguna geliyor) almak isteyen olursa başıma gelenleri yazmak istedim tercihlerde yardımcı olabilmek adına :)
Hocam duracell pilleri şarj edip takmıcakmıyım içine nası birşey almalıyım link atarmısınız @Fenomend sizde önerir misiniz hocam

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Tv de HDMİ seçeneklerinde ayarlardan çözünürlüğü ben pc yi bağladığımda yapabiliyorum sizin tv niz de 4k olduğuna göre güncel ve çözünürlük değiştirilebilir, çok büyük bir sorun çıkarmaz her türlü ayarlanabilir.
Hocam pil şarjı için yatak ve pil önerisi yapar mısınız

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bir bakalım genelde şarlı pil ve şarj cihazı böyle ürünler için en hızlı dolacak şekilde olmalı 2 şarjlı AA pil kullanırsan 2 de yedek olmalı ki biri bitti mi diğerini kullanabilesin ama kaç mah kaç volt cihaz ne kadar sürede şarj ediyor hızlı şarj yapanlar çok mu pahalıdır genelde kullanan uzun deneyimi olanlar var mı?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Fiyatı yüksek olur diye düşünüyordum kol fiyatları malum ama bu eğer bu şekilde geliyorsa kol 9.nesil sanırım o zaman şundan alın
Orjinal kit sitesinden bilgi Xbox/tr
Link>> Teknosa
Siz daha ucuz ya da daha performanslı ürünler bulabilmek için forum(larda) Xbox fan sayfalarında en verimli haliyle nasıl oluyor araştırın.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bir bakalım genelde şarlı pil ve şarj cihazı böyle ürünler için en hızlı dolacak şekilde olmalı 2 şarjlı AA pil kullanırsan 2 de yedek olmalı ki biri bitti mi diğerini kullanabilesin ama kaç mah kaç volt cihaz ne kadar sürede şarj ediyor hızlı şarj yapanlar çok mu pahalıdır genelde kullanan uzun deneyimi olanlar var mı?
Hocam ben bir 2li duracell pil buldum yedek için yatak almama gerek var herhalde yatak atarmısınız bana birtane bir koldakileri şarj etcem bir yedekleri Öyle öyle

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Fiyatı yüksek olur diye düşünüyordum kol fiyatları malum ama bu eğer bu şekilde geliyorsa kol 9.nesil sanırım o zaman şundan alın
Orjinal kit sitesinden bilgi Xbox/tr
Link>> Teknosa
Siz daha ucuz ya da daha performanslı ürünler bulabilmek için forum(larda) Xbox fan sayfalarında en verimli haliyle nasıl oluyor araştırın.
Xboxın sitesinden satılmıyor teknosadada bitmiş düz pil yatağı alsam neolur ki

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri