Soru Microsofttaki Amazon Prime Video Guvenilirmi

mehmet22q

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Asıl sorum şu şikayet varda bir kaç tane şikayet okudum 40 TL çekmesi gerekirken 400 çekti gibi şimdi arkadaşlar benim iznim olmadan karttan para çeke bilirmi bu birinci sorum ikinci sorum magzadaki guvenilirmi yayıncı hakkında e-posta hariç sitesini görmedim Microsoft stroede
Ve Amazon bu ne saçma soru falan diyen olmaz umarım çünkü hiç kullanmadım bugün video izlerken reklamını gördüm dikkatimi çekti ve filmlerde Netflix gibi çözünürlük için fazla para vermek zorundamiyim
Lütfen konuları silmeyin etiket ekliyorum zaten

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,248
Amazon Prime Video, Amazon’un resmî dijital video yayın platformudur. Netflix gibi çalışır. Genelde 1080p hatta 4K çözünürlük desteğiyle içerik sunar.

Microsoft Store’daki güvenilir mi? Dersen de, Microsoft tarafından denetlenir ve onaylanır. Bu yüzden de %100 güvenilir. Ve Yıllardır kullanıyorum Amazon Prime 40.00 TL'den fazla hiç bir zaman para alıp veya talep etmediler.

Şikayetvar’da 40.00 TL çekmesi gerekirken 400 TL çekti gibi şikayetler genellikle şu sebepden dolayı oluyor;

Kötü niyetli veya sahte bir platform.
Kullanıcı ücretlendirme ekranını dikkatlice okumamıştır.

V.B konulardan dolayı bunlar oluyor. Sanal kart kullanman güvenlik açısından çok daha iyi olur. Senin için ben öyle kullınıyorum çünkü.

KS

mehmet22q

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Amazon Prime Video, Amazon’un resmî dijital video yayın platformudur. Netflix gibi çalışır. Genelde 1080p hatta 4K çözünürlük desteğiyle içerik sunar.

Microsoft Store’daki güvenilir mi? Dersen de, Microsoft tarafından denetlenir ve onaylanır. Bu yüzden de %100 güvenilir. Ve Yıllardır kullanıyorum Amazon Prime 40.00 TL'den fazla hiç bir zaman para alıp veya talep etmediler.

Şikayetvar’da 40.00 TL çekmesi gerekirken 400 TL çekti gibi şikayetler genellikle şu sebepden dolayı oluyor;

V.B konulardan dolayı bunlar oluyor. Sanal kart kullanman güvenlik açısından çok daha iyi olur. Senin için ben öyle kullınıyorum çünkü.
Anladım bende öyle yapıcam hocam genel olarak herkese yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim şimdi rahatça alıp kullana bilirim hayırlı geceler

Hocam bı sorum daha var zahmet olmaz ise sanırım oyun veriyormuş ben bunları aldığım zaman 1 2 yıl sonra amazon uyeligimi iptal etsem bile bende kalıyor mu

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,248
Anladım bende öyle yapıcam hocam genel olarak herkese yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim şimdi rahatça alıp kullana bilirim hayırlı geceler

Hocam bı sorum daha var zahmet olmaz ise sanırım oyun veriyormuş ben bunları aldığım zaman 1 2 yıl sonra amazon uyeligimi iptal etsem bile bende kalıyor mu
Prime Gaming'den bahsediyorsun galiba Evet, çoğu zaman oyunlar kalıcı oluyor.

Hatta sana şöyle söyleyeyim Bazen sana Steam, Epic Games, Ubisoft Connect gibi platformlar için bir aktivasyon kodu veriyor. Bu kodu kendi hesabında kullanırsın, oyun platform hesabına tanımlanır.

Ücretsiz oyunları veya her hangi bir oyunu https://gaming.amazon.com/ Amazon Prime Gaming üzerinden “talep ettikten sonra” hesabına ekliyorsun.

KS

mehmet22q

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Prime Gaming'den bahsediyorsun galiba Evet, çoğu zaman oyunlar kalıcı oluyor.

Hatta sana şöyle söyleyeyim Bazen sana Steam, Epic Games, Ubisoft Connect gibi platformlar için bir aktivasyon kodu veriyor. Bu kodu kendi hesabında kullanırsın, oyun platform hesabına tanımlanır.

Ücretsiz oyunları veya her hangi bir oyunu https://gaming.amazon.com/ Amazon Prime Gaming üzerinden “talep ettikten sonra” hesabına ekliyorsun.
Hocam rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın neden siteden iki de bir hesabım çıkış yapıyor hesaba başka biride gözükmüyor ve sadece bu site için böyle oluyor
Bir sorum daha var edge kullanıyorum ve yotube hesabıma giriş yapıyorum ama edge kapanınca oda kapanıyor her seferinde tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum zahmet verdim sizede kusura bakmayın hocam

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,248
Hocam rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın neden siteden iki de bir hesabım çıkış yapıyor hesaba başka biride gözükmüyor ve sadece bu site için böyle oluyor
Bir sorum daha var edge kullanıyorum ve yotube hesabıma giriş yapıyorum ama edge kapanınca oda kapanıyor her seferinde tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum zahmet verdim sizede kusura bakmayın hocam
Estağfurullah, kardeşim ne rahtsızlığı ya forum burası sonuç da elbete soracaksın bu kadar kasma kendini aklına ne geliyorsa yapıştır gelsin. :D

Edge’de Ayarlar > Gizlilik, Arama ve Hizmetler > Çerezler ve Site İzinleri bölümüne bak. İstersen bunlar normal ise. Tarayıcı güncel olmaya bilir tarayıcı güncelleyip öyle dene.

Eğer mümkünse Google Chrome geç, Edge bazen böyle sorunlar ile karşılaşman normal kendimden bildiğim için söylüyorum.

Bu arada sormayı unutum sana kardeşim, konu da ''Lütfen konuları silmeyin etiket ekliyorum zaten'' Yazmışsın niye böyle bir şey yazdın ki? Daha önce bir konu açıp silindi mi.?

KS

mehmet22q

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Estağfurullah, kardeşim ne rahtsızlığı ya forum burası sonuç da elbete soracaksın bu kadar kasma kendini aklına ne geliyorsa yapıştır gelsin. :D

Edge’de Ayarlar > Gizlilik, Arama ve Hizmetler > Çerezler ve Site İzinleri bölümüne bak. İstersen bunlar normal ise. Tarayıcı güncel olmaya bilir tarayıcı güncelleyip öyle dene.

Eğer mümkünse Google Chrome geç, Edge bazen böyle sorunlar ile karşılaşman normal kendimden bildiğim için söylüyorum.

Bu arada sormayı unutum sana kardeşim, konu da ''Lütfen konuları silmeyin etiket ekliyorum zaten'' Yazmışsın niye böyle bir şey yazdın ki? Daha önce bir konu açıp silindi mi.?
Hocam monitör konusunda yardımcı oldunuz ya sabah bir uyandım foruma bir girdim konu silinmiş sebebide etiket ekleyin yazıyor tam anlayamadım neden böyle (hocam bide eğer Google yüklersem edgeyi silmem mümkünmü)
Bide Amazon primemi aldım galiba ama hiç bildirim falan gelmedi ama şuan kullana biliyorum

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,248
Etiket dedikleri şey galiba bunlardan bahsediyorlar, Konu Başlığı'nin yanında Önek Yok kısmı var. Ordan soru soracaksan Soru deyip öyle konu'nu yaz.
1748481863913.png

KS

mehmet22q

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Etiket dedikleri şey galiba bunlardan bahsediyorlar, Konu Başlığı'nin yanında Önek Yok kısmı var. Ordan soru soracaksan Soru deyip öyle konu'nu yaz.
Ekli dosyayı görüntüle 42768
Hocam birşey sorucam bugün Amazon'un sayfasından müşteri hizmetlerine ulaştım link falan attı bı tane adam arayıp tıkladım doğru sitedeyim dimi hocam

KS

mehmet22q

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tam olarak hangi site bu.?
Amazo.com.tr hocam hesabımı girdim prime video kullana bilirken neden diğer özellikleri kullanamıyorum dedim bug olmuş olabilir dediler
Şu numaradan link attılar 0850 390 2770
Sonra müşteri hizmetleriile konuşurken bı link daha attılar ama bu sefer sitenin içindeki sohbetten gaming prime mi ne diye bı siteye girdim tuhaf birşey olmadı ama sormak istedim adamda zaten bug olmuş ödeme cekilmedigi için videoyu kullana biliyorsun ama diğer özelliklerden yararlanamıyorsun dedi baya kibar biriydi ama malum ülkede herkes birbirini tokatlama peşinde kafama takıldı sorayım dedim

Prime video güvenilir yalnız, konu açarken etiketten ziyade ön eki unutmayın.
Ön etiket tam nerede hocam cevap için teşekkürler

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,248
Seni arayan numara Microsoft Destek Merkezi‘ymiş bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,248
Anladım hocam teşekkürler Microsoft ve Amazon ortak falan mı arayan çünkü amazondan arıyorum dedi
Yok hayır Microsoft ve Amazon birbirlerine rakip iki büyük teknoloji firması ortak değiler yani.

Sıkça Kullanılan Senaryolar:

“Hesabınızda şüpheli işlem tespit ettik.”
“Amazon Prime aboneliğiniz yenileniyor, iptal etmek için bağlantıya tıklayın.”
“Microsoft’tan arıyoruz, bilgisayarınızda virüs tespit ettik, bağlanmamız gerekiyor.”
“Amazon hesabınız başka bir ülkeden giriş yaptı.”

Senin için şunları da, buldum kardeşim. Amazon Prime hiç bir şekilde arayıp da iptal etmek için linke tıklayın V.B şeyler söylemez. Bunlara gene dikkat et..

KS

mehmet22q

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yok hayır Microsoft ve Amazon birbirlerine rakip iki büyük teknoloji firması ortak değiler yani.

Sıkça Kullanılan Senaryolar:

“Hesabınızda şüpheli işlem tespit ettik.”
“Amazon Prime aboneliğiniz yenileniyor, iptal etmek için bağlantıya tıklayın.”
“Microsoft’tan arıyoruz, bilgisayarınızda virüs tespit ettik, bağlanmamız gerekiyor.”
“Amazon hesabınız başka bir ülkeden giriş yaptı.”

Senin için şunları da, buldum kardeşim. Amazon Prime hiç bir şekilde arayıp da iptal etmek için linke tıklayın V.B şeyler söylemez. Bunlara gene dikkat et..
Anladım hocam ben onlara müşteri hizmetleri neden yazdım onlarda bana kendi sitelerinden numara istediler verdim mesaj geldi sizi ariycaz diye sonra aradılar hemen bana durumu anlatınca aktif etmek için link yolluyoruz dedi telefondan attığına tiklamadim o zaman siteden gönderelim dedi site içinden prime mi ne öyle bir link attı Amazon'un sayfasına girdim öyle bu normal dimi sizce

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,248
Anladım hocam ben onlara müşteri hizmetleri neden yazdım onlarda bana kendi sitelerinden numara istediler verdim mesaj geldi sizi ariycaz diye sonra aradılar hemen bana durumu anlatınca aktif etmek için link yolluyoruz dedi telefondan attığına tiklamadim o zaman siteden gönderelim dedi site içinden prime mi ne öyle bir link attı Amazon'un sayfasına girdim öyle bu normal dimi sizce
Evet, normal o

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri