midt atx anarkartlara her ekran kartı uyar mı?

Ali Deveci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. midt atx kasam ve anakartım bulunmakta. mini itx model bir ekran kartı alsam anakartıma uygun olur mu yoksa mini itx anakartlar farklılar mıdır? Bunlarla ilgili herhangi bir yerde bilgi bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ali Deveci' Alıntı:
Merhabalar. midt atx kasam ve anakartım bulunmakta. mini itx model bir ekran kartı alsam anakartıma uygun olur mu yoksa mini itx anakartlar farklılar mıdır? Bunlarla ilgili herhangi bir yerde bilgi bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Anakartınızın veya kasanızın mini ITX olması önemli değil burada önemli olan kasanızın maksimum desteklediği ekran kartı uzunluğu bunu öğrenin ve alacağınız ekran kartı bundan uzun olmasın yeterli. Her ekran kartını kasanınızın bu ekran kartı uzunluk sınırını geçmediği sürece kullanabilirsiniz.

KS

Ali Deveci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kasamın sitesinden baktım buldum maximum gpu length 450 mm olarak yazıyor yani 45 cm olan bir ekran kartını takabileceğim anlamına geliyor sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ali Deveci' Alıntı:
kasamın sitesinden baktım buldum maximum gpu length 450 mm olarak yazıyor yani 45 cm olan bir ekran kartını takabileceğim anlamına geliyor sanırım

Aynen ki 45 cm baya büyük bir değer yani 3 fanlı olan GPU 'ları bile takabilirsiniz ki zaten 30 cm civarında oluyorlar en baba kart uzunluğu 35 cm bu konuda bir sıkıntı yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri