Mikrofon çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zender Kech

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
inca da aynı sorunu yaşadım james d 712 de de aynı sorubu yasıyorum ne yaptım ne ettimse aktif hale getiremedim. Yardımcı olur musunuz. Teamweaver ile de yardımcı olabilirsiniz . Belki biraz fazla olmus olabilirim :)

KS

Zender Kech

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
usb giriş. ses kaydedici discort hiçbiryerde. JD programınıda kurdum kendi programında bile çalışmıyor. Anakars gigabyte b450m s2h[/quote]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam anladığım kadarıyla hem anakart portlarında hemde kasanın kendi üzerinde yer alan portlarda bunu denemişsiniz. Anakartınız sitesine giderek destek bölümünden ses driverlarını güncelemenizi tavsiye ederim. Yazılımsal bir sorun gibi duruyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Enes 'in dediği gibi ses sürücüsünü kurduktan sonra işe yaramaz ise BIOS 'a girip BIOS ayarlarınızı sıfırlayın ve USB olarak anakart üzerindeki portları deneyin. Ayrıca Aygıt Yöneticisinden aygıtın sorunsuz çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Ayrıca birde Windows Ayarları / Güncelleştirme ve Güvenlik / Sorun Gider kısmından Konuşma sorun gidericisini deneyin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aygıt Yöneticisinden aygıtın sorunsuz çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Windows Ayarları / Gizlilik / Mikrofon kısmından izinlerinizi açık mı diye kontrol edin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorun çözüldüyse ne mutlu uğraşı yok içiniz rahat olsun sorunu çözmek için buradayız. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri