mıkrofon cızırtı problemi

Süpreme006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
driver boster günceleme geldi yükledim ondan sonra ses kaydederken cızırtı geliyor sesde bir problem yok sadece mıkrofonda discord konusurken bazen cızırtı yapıyor acaba anakartmı bozuldu yoksa mıkrofonmu bozuldu driver proglemimi var formatta attım yıne problemi cözemedım yardımcı olucak varmı bu konu hakkında driver yukledımde bozukmuydu benmı sonradan fark ettm anlamadm video fılan ızledm baya cızırtı gecmedi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: mıkrofon cızırtı problemi

Sürücü güncellemesinden sonra ayarlar sıfırlanmıştır. Mikrofon ayarlarınızı hem Windows hem de kendi yazılımı varsa oradan kontrol etmenizi öneririm.

KS

Süpreme006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

abi discord mevcutmu ugur abi bi bakıver ya yapmadım şey kalmadı

KS

Süpreme006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

geçmiş olsun abi kullaklıgı  değiştirdim ses kaydederken cızırtı devam edıyor  dc konusurkende arada cızırtı gidiyor karsı tarafa  anakartda ses kartında  problem olabilirmi yenı aldım yollayımmı garantiye medıa almstm sen aldırmıstın asus tuf gamıng

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Eyvallah, bugün daha iyiyim.

Eğer kulaklık USB ile bağlanıyorsa anakartın ses kartını kullanmıyorsunuz kulaklığın kendi ses kartı oluyor onu kullanıyorsunuz. Hala sorun varsa kasaya yada USB soketlerine bir kirli akım geliyor olabilir. Kasanın metaline sisteminizi kontrol edin bir devre ucu veya açık uçlu kablo vs. dokunuyor mu bakın. Kulaklık değiştiği halde sorun devam ediyorsa başka bir şey var demektir. İlk akla gelen bu söylediğim sorun.

Eğer 3.5mm JAK ile bağlanıyorsa kulaklık yine bu elektrik sorunu olabilir ancak birde JAK girişinde bir problem olabilir. Kasa önü ve arkasında da benzer sorun oluıyorsa JAK girişinden bahsediyorum o zaman yine elektriksel bir sorun var gibi duruyor.

KS

Süpreme006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

usb'li değil abi 2 tane mıkrofon ayrı kullaklık ayrı jak girişi var ön anka taktım aynı sesi cok acınca cızırtı yapıyor kısınca problem olmuyor süreklide yapmıyor cızırtıyı dcden bazen ama ses kaydı alınca sürekli yapıyor ses kaydında abi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Windows odaklı bir sorun vardır. Sürücü ile geldiği için sorun böyle konuşuyorum. Size 2 tavsiyem var birisi önce IObit yazılımını kaldırın sistemden. Sonra CCleaner veya DDU yazılımı ile ses kartınızı kaldırın sistemden. Sonra Sistemi yeniden başlatıp Windows güncellemelerini durdurup ses kartınızı anakartınızın sitesinden indirip kurun. Sistemi tekrar yeniden başlatıp Windows güncellemeleri varsa yapın yoksa sorunu böyle kontrol edin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri