Mikrofon Cızırtısı Sorunu

recTor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Merhaba, s[/font]orunum mikrofondan çok şiddetli bir cızırtı gelmesi, cızırtının mikrofon ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Elimi kasaya koyduğumda bu cızırtı tamamen kesiliyor. [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2-3 hafta önce yaşamaya başladığım bu sorun için sizden evde kendim yapabileceğim bir çözüm yolu istiyorum, şimdiden teşekkürler.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Akım sorununuz var kasaya bir elektrik akımı bulaşıyor ve siz elinizi koyduğunuzda akımı üzerinize aldığınızdan cızırtı gidiyor. Kasayı iyice kontrol edin bileşenleri vs. her şeyi bir devre elemanı veya bir kablo vs. kasaya dokunuyor olmalı.

KS

recTor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
recTor' Alıntı:
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Merhaba, s[/font]orunum mikrofondan çok şiddetli bir cızırtı gelmesi, cızırtının mikrofon ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Elimi kasaya koyduğumda bu cızırtı tamamen kesiliyor. [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2-3 hafta önce yaşamaya başladığım bu sorun için sizden evde kendim yapabileceğim bir çözüm yolu istiyorum, şimdiden teşekkürler.[/font]
kasaya iyice baktım ama göz ile görülebilir bir şey göremedim elimin işlevini görebilecek bir şey koyabilir miyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Akımı alacak yani elektirik akımını toplayan bir şey koyabilirsiniz ama sistemde kaçak bir akım varsa bu sisteme uzun vadede zarar verecektir buda ekstra bir bilgi olsun size.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri