Mikrofon Ses Seviyem %0

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhabalar herkese iyi geceler , Uzun zamandır kullandığım James donkey 008 kulaklıkta bugün ses seviyem %0 olarak gözüküyor. Discordda mikrofon testi ve internette test ettiğimde sesimde bir sorun yok fakat windows ses testinde ve discord odalarında sesim karşıya gitmiyor ama karşının sesi bana geliyor . Sorunu bir türlü çözemedim. Nedir sorun?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhabalar herkese iyi geceler , Uzun zamandır kullandığım James donkey 008 kulaklıkta bugün ses seviyem %0 olarak gözüküyor. Discordda mikrofon testi ve internette test ettiğimde sesimde bir sorun yok fakat windows ses testinde ve discord odalarında sesim karşıya gitmiyor ama karşının sesi bana geliyor . Sorunu bir türlü çözemedim. Nedir sorun?
Hocam bende 720 modelini kullanıyorum arada valo da konuşunca millet sesin gelmiyor diyor galiba aynı sorun bende de var çözümü varsa dinlemek isterim teşekkürler

KS

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Hocam bende 720 modelini kullanıyorum arada valo da konuşunca millet sesin gelmiyor diyor galiba aynı sorun bende de var çözümü varsa dinlemek isterim teşekkürler
Hocam discordda ses ayarlarını sıfırladım sorun düzeldi fakat başka oyunlarda deneme fırsatım olmadı

mictestco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çevrimiçi mikrofon testi, kullanıcıların mikrofonlarının işlevselliğini ve kalitesini doğrudan tarayıcılarından veya uygulamalarından kontrol etmelerine olanak tanıyan, web siteleri veya yazılım platformlarında bulunan dijital bir araçtır. Gerçek zamanlı geri bildirim sağlayarak mikrofonun sesi herhangi bir aksaklık veya bozulma olmadan net bir şekilde yakalamasını sağlar. Bu, özellikle sanal iletişim araçlarına güvenen kişiler için kullanışlıdır ve aramalar veya kayıtlar sırasında net ses iletebilmelerini sağlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri