hocam şöyleki dediklerini yapıcam ama bana onayla gibi bişey gelmedi ne yazıkki 2. dediğiniz olabiliraynı kulaklığı kullanıyorum jak çoğaltıcı ile. kabloları sırasıyla tak pc sağda uyarı veriyo zaten kendisi mikrofonmu takıldı diye daha sonra kulaklıgınkini tak onuda dediği şekilde onayla. ses konusunda sorun yaşamadım. Mikrofonu doğru oturruduğuna emin misin sökmeli takmalı çünkü. bunlarda tamamsa 2 seçene kkalıyor yada kulaklıkta sorun var (ki sanmıyorum ) yada kullandıgın ayırıcıda.
Tavsiyem : jak ayırıcı kullanmadan sadece mikrofon olarak bağlayıp ses kaydetmen ordan anlarsın sorunun kaynağını
2. dediğimi dene sadece mic bağlayıp sorunu buluruz en azından. Birde drivierleri günceller realteki. Otomatik girişte algılar genelde sorar kulaklık mı takıldı diyehocam şöyleki dediklerini yapıcam ama bana onayla gibi bişey gelmedi ne yazıkki 2. dediğiniz olabilir
yok hocam onayla gibi bişey gelmedi ama şöyle mikrofon çalışıyo ama berbat bi şekilde boğuk yani gelmez nerdeyse sesin
şimdi şöyle bakıcam ama jak ayırıcısız çalışmıyo ve realtek ile ilgili bişey göremedim2. dediğimi dene sadece mic bağlayıp sorunu buluruz en azından. Birde drivierleri günceller realteki. Otomatik girişte algılar genelde sorar kulaklık mı takıldı diye