Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Demirkol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 

Mikrofonlu kulaklık arayışındayım. Mikrofonunun iyi olması önemli,patlama yapmaması,dip ses olayından dolayı sıkıntı yaşamamam için sizlere de danışmak istedim almadan önce. 

Piyasada F/P olarak kabul edilen birkaç model var lakin sizde önerirseniz sevinirim. Bütçe 300-500 arası.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
  1. Cougar Immersa Ti Stereo - 423 TL - Ti takısı Titanyum sürücülerinin kısaltması. Bu Titanyum malzeme sayesinde sürücü bass ve tiz ayrımını oldukça başarılı yapıyor. Başarılı bir mikrofona sahip. TR bir inceleme isterseniz bu videoya bakabilirsiniz.
  2. Sharkoon B1 Stereo - 442 TL - Başarılı bir mikrofona sahip. TR bir inceleme isterseniz bu videoya bakabilirsiniz.
  3. HyperX Cloud Core 7.1 - 599 TL - Eğer az daha çıkarsanız 7.1 özelliği ile yeni Cloud 2 diyebileceğimiz bu ürünü alabilirsiniz.
Bu 3 ürün size önerebileceğim en iyi ürünler. Eğer 500 TL ye geçmeyecekseniz ben sanırım 1 numarayı öneririm ama kaba duruyorsa 2 numarada oldukça başarılıdır.

KS

Mr.Demirkol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. Cougar Immersa Ti Stereo - 423 TL - Ti takısı Titanyum sürücülerinin kısaltması. Bu Titanyum malzeme sayesinde sürücü bass ve tiz ayrımını oldukça başarılı yapıyor. Başarılı bir mikrofona sahip. TR bir inceleme isterseniz bu videoya bakabilirsiniz.
  2. Sharkoon B1 Stereo - 442 TL - Başarılı bir mikrofona sahip. TR bir inceleme isterseniz bu videoya bakabilirsiniz.
  3. HyperX Cloud Core 7.1 - 599 TL - Eğer az daha çıkarsanız 7.1 özelliği ile yeni Cloud 2 diyebileceğimiz bu ürünü alabilirsiniz.
Bu 3 ürün size önerebileceğim en iyi ürünler. Eğer 500 TL ye geçmeyecekseniz ben sanırım 1 numarayı öneririm ama kaba duruyorsa 2 numarada oldukça başarılıdır.

Hocam peki Rampage Drop serisi nasıl sizce ? O da hyperx ile karşılaştırılıyordu sanırım. Siz ne dersiniz?

bkutnu11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hyper x ses kalitesi ve mikrofon konusunda kendini baya ispatlamış bir ürün cidden bütçe üstüne çıkabilirseniz yöneticinin dediği gibi çok daha iyi bir performans alırsınız. Birçok küçük ve orta çaplı yayıncı da harici mikrofona yönelmeden önce hyperx in kalitesinden baya memnun olmuşlardı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HyperX ürün mikrofon olarak oldukça iyi ama diğer üründe oldukça başarılı ki zaten testlerini bıraktım ki yabancı kaynak testleri vs. aynı sonucu gösteriyor yani sponsorlu video yalan vs. gibi bir yanılgıya düşmeyin diye söyledim. 3 üründe mikrofon olarak oldukça iyi ki piyasadaki en iyi ürünler diyebilirim bu bütçeye ve az üzerine. Ses olarak hepsinin ses çözünürlüğü profili iyi ama Couger ürünü bir tık daha başarılı burada ancak 7.1 olmadığından HyperX orada öne geçiyor. Cougar ürünün 7.1 versiyonuda indirimde Cougar Immersa Pro Ti - 677 TL ama biraz pahalı listedeki ürünlere göre o yüzden önermemiştim ama 599 TL verecekseniz +78 TL daha verip ben olsam Cougar ürünü seçerdim ama karar sizin tabi.

KS

Mr.Demirkol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Couger markasının kaba görünüşü pek hoşuma gitmedi açıkçası. Bütçeyi arttırabilirsem hyperx alabilirim. Cevaplarınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri