Mikrofonu Iyi Bluetooth Kulaklık Önerisi

oblivion34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar özel bir şirkette vip ulaşım hizmeti veriyorum. araçta kamera var telefonu elimize alıp konuşmamız yasak. telefonuma gelen çağrıları telefona dokunmadan rahatlıkla cevaplayabileceğim bir model arıyorum. en fazla 1.000tl bütçe ayırabilirim. benim için önemli olan sadece mikrofon, müzik dinlemeyeceğim. iki kulaklığı takıp seyir halinde olamayacağım için haliyle tek kulaklığı takıp kullanacağım bu kullanıma uygun model konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Astron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
arkadaşlar özel bir şirkette vip ulaşım hizmeti veriyorum. araçta kamera var telefonu elimize alıp konuşmamız yasak. telefonuma gelen çağrıları telefona dokunmadan rahatlıkla cevaplayabileceğim bir model arıyorum. en fazla 1.000tl bütçe ayırabilirim. benim için önemli olan sadece mikrofon, müzik dinlemeyeceğim. iki kulaklığı takıp seyir halinde olamayacağım için haliyle tek kulaklığı takıp kullanacağım bu kullanıma uygun model konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam bence mafya şöförüsünüz ama :D buyrun;
Hocam siyah ve beyaz renk seçenekleri var siz mafya şöförü olduğunuz için siyah renk daha iyi gider.
Kaliteli markadır.

Son düzenleme:
KS

oblivion34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bence mafya şöförüsünüz ama :D buyrun;
Hocam siyah ve beyaz renk seçenekleri var siz V.I.P Ulaşım hizmeti verdiğiniz için siyah renk daha iyi gider.
Kaliteli markadır.
yazdığımı okudum da karanlık bir izlenim vermişim gerçekten ama inan alakası yok :D öneri için de teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri