mikrofonum çalışmıyor

TheEray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
daha dün mikrofonum csgo ve discordda gayet düzgündü bugün nedensizce discord görünen o ki mikrofonun ses almıyor hatası verdi cs de push to talk tuşuna bassamda sol altta ne ismim gözüküyor nede sesim gidiyor denetim masasından cihazı dinle dedim kendi sesimi duyabiliyorum ama ne oyunlarda nede discordda sesim yok (driverlerim tam)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Ayarları > Sistem > Ses sekmesine gelin ve sağ tarafta bulunan Ses Denetim Masası ayarına tıklayın. Açılan pencerede Kayıt sekmesinden önce takılı mikrofonunuzun varsayılan aygıt olup olmadığını kontrol edin. Eğer değilse varsayılan aygıt olarak onaylayın. Daha sonra Windows Ayarları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Gider kısmından Konuşma sorun gidericisini başlatıp bir sorun var mı bakın varsa yönergeleri izleyerek çözüm uygulayın.

KS

TheEray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows Ayarları > Sistem > Ses sekmesine gelin ve sağ tarafta bulunan Ses Denetim Masası ayarına tıklayın. Açılan pencerede Kayıt sekmesinden önce takılı mikrofonunuzun varsayılan aygıt olup olmadığını kontrol edin. Eğer değilse varsayılan aygıt olarak onaylayın. Daha sonra Windows Ayarları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Gider kısmından Konuşma sorun gidericisini başlatıp bir sorun var mı bakın varsa yönergeleri izleyerek çözüm uygulayın.

maalesef düzelmedi

KS

TheEray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
laptop kullanıyorum tek jak girişi var kulaklığım çift çıkışlı dönüştürücüye bağlıyarak kullanıyorum 1 senedir gayet normal ama geçen gün kendi kendine gitti

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ayarlarınızdan olabilir. Windows ses ayarlarınıza dikkatlice bakmam gerekiyor. İsterseniz bana facebook üzerinden ulaşın ben bir kontrol edeyim. Birde aldığınız JAK ayırıcı bozulmuş olabilir oda bir ihtimaldir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri