Millenicom Veya Daha Iyi Firma Tavsiyesi

Crael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar şu an TurkNet kullanıyoruım internet altyapım 10 tane farklı firmada 86 Mbps olarak gösteriyor fakat aldığım internet Max 33 Mbps veriyor 6 aydır beni dolandırıyorlar düzelteceğiz diye gün verip oyalıoyrlar bırakma kararı aldım. Az önce Milleni com ile konuştum güzel ilgilenip cevap verdiler. Evimin konumu çok da iyi yerde değil VDSL altyapım var kullanan varsa Milleni altyapım 86 Mbps destekliyor gerek müşteri hizmetleri gerek hız ve internet kalitesi olarak tavsiye edeceğiniz firma veya Millenicom kullanan varsa yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
en nihayetinde turktelekom alt yapısını kullanıyorlar. saha dolabından sizin evin girişine kadar veya girişten dairenize kadar olan kablolarda sorun yoksa onda da aynı hızı alacaksın.

KS

Crael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
en nihayetinde turktelekom alt yapısını kullanıyorlar. saha dolabından sizin evin girişine kadar veya girişten dairenize kadar olan kablolarda sorun yoksa onda da aynı hızı alacaksın.
valla hocam adam akıllı teknik servis veya başka bişi yokki anlayamıyoz

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
bende senin gibi muzdariptim. bina girişinden odaya kadar cat5 kablo çektim tek parça o zaman dedikelri hızı alabildim. sonradan fiber geldi de internetin keyfini almaya başladım.

KS

Crael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bende senin gibi muzdariptim. bina girişinden odaya kadar cat5 kablo çektim tek parça o zaman dedikelri hızı alabildim. sonradan fiber geldi de internetin keyfini almaya başladım.
bizim fiber bina girişi değil evden 20 30 metre var porttan modeme tek kablo geliyor

KS

Crael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bizimkisi vdsl ben baktım bildiğimiz ethernet kablosu gibimi birde cat 5 cat 6 falan var onları ne en iyisi falan fiber altyapıda gelmez buraya uzun vadeli 1 2 senelik ne önerirsiniz

cat6 kablo alıp rj11 çektirip elektrikçiye monte ettirebilirsin diye bir öneri geldi

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Anladım ama dediğim gibi hepsi Turktelekom alt yapısını kullanıyor ve hemen hemen aynı hızı alacaksın. bakma öyle dediklerine maksat müşteri kapmak. Turknetten teknik ekip talep edin hattı kontrol etsinler.

KS

Crael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anladım ama dediğim gibi hepsi Turktelekom alt yapısını kullanıyor ve hemen hemen aynı hızı alacaksın. bakma öyle dediklerine maksat müşteri kapmak. Turknetten teknik ekip talep edin hattı kontrol etsinler.
tamamdır teşekkür ederim

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
evet o öneridekini bende yaptım tek parça cat6 kablo çektim modeme kadar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri