mimarlık ise auto cad gibi programlar kullanacağın için işlemcinin işlem parçacığı ne kadar hızlı ve çoksa o kadar iyi olur senin içinSelam Dostlar,
İşlemciye mi önem vermeliyim yoksa ekran kartını 3060lı mı almaya bakayım yoksa mackbook air m1 2020 mi alayım?
macbook bütçemi aşıyor ya işlemci olarak hangi modeli önerirsin laptoptamimarlık ise auto cad gibi programlar kullanacağın için işlemcinin işlem parçacığı ne kadar hızlı ve çoksa o kadar iyi olur senin için
eğer oyun oynamam sadece iş dersen macbook al
ama yok oyunda oynarım dersen normal laptop bak
hocam 3050 ve 3050ti 1650 ve 1660ti den kötü çünkü vram 4Elektrik Elektronik müh. olan birisinin birkaç yorumuna denk geldim ve kullandıkları programların genellikle işlemci ağırlıklı olduğunu söyledi. 19k civarına 3060'lı kullanılabilir türde bir Acer laptop var, linklere ekleyeceğim. Modeli beğenmezseniz bütçeniz dahilinde 3050 Ti ekran kartına sahip ürünler de ekleyeceğim. Macbook hakkında bilgim yok.
Acer Nitro 5 AN515-45
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507re-hn034 Batarya olarak düşük kaldığı yorumlarda yazılan detaylar arasında.
Monster Abra A5 V17.2.3
Lenovo Ideapad Gaming 3
Son 3 ürünün bazı özellikleri birbirlerinden farklı önceliklerinize göre tercih yapabilirsiniz.
Vram okadar önemli değil diye biliyorum? 3050/ti o kartlardan daha güçlü .hocam 3050 ve 3050ti 1650 ve 1660ti den kötü çünkü vram 4
oyunlarda önemli yaVram okadar önemli değil diye biliyorum? 3050/ti o kartlardan daha güçlü .
vram önemli bir nokta. Ama performansa %100 etki eder denilemez. 3050 ti tercih edebilirsin. Daha önü açık bir kart istiyorsan 3060'lara göz atmalısınhocam 3050 ve 3050ti 1650 ve 1660ti den kötü çünkü vram 4
Bildiğim kadarıyla oyunun ayarlarıyla da ilgili. Şuan için yeterli. İleride High-Ortaya çekildiğinde sorun olmayacaktır.oyunlarda önemli ya
Yapacağınız iş nedir tam olarak mimarlıkta? Eğer 2D planlama yapacaksanız çok bir şeye ihtiyacınız yok donanım olarak. Ancak 3D modelleme ve Render alacaksanız, hangi Render motorunu kullandığınıza veya sizin işlemci 'mi yoksa GPU odaklımı Render aldığınıza göre bileşenler değişir.Selam Dostlar,
İşlemciye mi önem vermeliyim yoksa ekran kartını 3060lı mı almaya bakayım yoksa mackbook air m1 2020 mi alayım?