P PEKTAŞ21 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Şub 2024 Mesajlar 2 Tepki 0 17 Şub 2024 #1 İşlemci İntel Ekran Kartı Nvidia Agalar Minecraft için sistem topluyorum önerileriniz varmı
egecabbar Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 9 Eki 2023 Mesajlar 5,251 Tepki 1,221 Konum Malatya 17 Şub 2024 #2 PEKTAŞ21' Alıntı: Agalar Minecraft için sistem topluyorum önerileriniz varmı Genişletmek için tıkla ... Minecarft dışında hiç oyun oynamayacak mısın ? Bu kadar para vermeye gerek yok gibi ama önereyim. GameGaraj | OEM Paketler, Oyuncu Laptopları ve Ekipmanları Oyuncu laptopları, OEM paketler, oyuncu monitör, klavye, mouse gibi tüm oyuncu ekipmanları en uygun fiyatlarla Game Garaj'da sizleri bekliyor. www.gamegaraj.com Şu sistemi görselde attığım gibi özelleştirip alabilirsin. Ekli dosyalar 1708196214300.png 70.9 KB · Görüntüleme: 11
PEKTAŞ21' Alıntı: Agalar Minecraft için sistem topluyorum önerileriniz varmı Genişletmek için tıkla ... Minecarft dışında hiç oyun oynamayacak mısın ? Bu kadar para vermeye gerek yok gibi ama önereyim. GameGaraj | OEM Paketler, Oyuncu Laptopları ve Ekipmanları Oyuncu laptopları, OEM paketler, oyuncu monitör, klavye, mouse gibi tüm oyuncu ekipmanları en uygun fiyatlarla Game Garaj'da sizleri bekliyor. www.gamegaraj.com Şu sistemi görselde attığım gibi özelleştirip alabilirsin.