Mini Gaming PC Tavsiyesi

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Merhabalar,

Daha önce özel mesaj yoluyla @yunusx36 hocam sağolsun yardımcı oldu fakat kendi bilgisayar satışımda bir problem oldu dolayısıyla o gün uygun fiyata topladığı mini sistemi alamadım. Herşeyde bir hayır varmış. =) Şuan bilgisayarımı daha iyi fiyata satmış bulunmaktayım ve toplayacağım bütçe arttı.

Sizlerden ricam maksimum 30k olacak şekilde Mini bilgisayar önerebilir misiniz? Evleneceğim için çok yer kaplamayan, kompak bir sistem toplayacağım (maalesef arkadaşlar hanım çok yer kaplasın istemiyor) . Önerilerinize açığım. Eğer olursa beyaz bir sistem veya noctua tasarımı bir sistem güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

KS

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223

Teşekkür ederim. Bu ürünlere kıyas ürünleri topladığımızda daha uyguna toplayabiliriz gibi geldi. Yine de listeye ekledim hocam.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489

kazık

31500 TL falan yapıyor burası

1320 tl asus geri ödemesi var https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13712

Son düzenleme:
KS

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223

kazık

31500 TL falan yapıyor burası

1320 tl asus geri ödemesi var https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13712

Hocam bu normal 30k için toplanacak bir kasa. Benim isteğim mini bir pc yer kaplamayacak kompak bir pc istiyorum yoksa önerdiğiniz sistem hoş duruyor. Teşekkürler.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ayrıca asus ap201 daha iyi olabilir mesh kasa

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
benımkıler sadece öneri hocam bunlarla ıstedıgınız sekılde degısıklıkler yapabılırısnız onu anlatmak ıstedım. 30k butceye nelerın alabılecegınızı bir nevi örnek teşkil etmesi açısından paylastım. ekran kartını zotac alırsak 30k tam fıyata 4070 ti + 12400f li kasa cıkabılıyor ortaya

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
Merhabalar,

Daha önce özel mesaj yoluyla @yunusx36 hocam sağolsun yardımcı oldu fakat kendi bilgisayar satışımda bir problem oldu dolayısıyla o gün uygun fiyata topladığı mini sistemi alamadım. Herşeyde bir hayır varmış. =) Şuan bilgisayarımı daha iyi fiyata satmış bulunmaktayım ve toplayacağım bütçe arttı.

Sizlerden ricam maksimum 30k olacak şekilde Mini bilgisayar önerebilir misiniz? Evleneceğim için çok yer kaplamayan, kompak bir sistem toplayacağım (maalesef arkadaşlar hanım çok yer kaplasın istemiyor) . Önerilerinize açığım. Eğer olursa beyaz bir sistem veya noctua tasarımı bir sistem güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Hocam monitör 2K mı olacak

KS

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
benımkıler sadece öneri hocam bunlarla ıstedıgınız sekılde degısıklıkler yapabılırısnız onu anlatmak ıstedım. 30k butceye nelerın alabılecegınızı bir nevi örnek teşkil etmesi açısından paylastım. ekran kartını zotac alırsak 30k tam fıyata 4070 ti + 12400f li kasa cıkabılıyor ortaya

Çok doğru, ama gelin görün ki mini bir sisteme bunları sığdırmak zor sanırım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
%100 uyumlu parçalar ile oluşturabildiğim sistem budur. Bütçeyi az aştı istersen işlemciyi 5600 ve ya 12400F yapıp üstüne soğutucu ve anakarttan da kısabiliriz

Kart sıvı soğutmalı bir model kasanın desteği 286mm olduğu için sığan tek 3080

Ekstra soğutucu bunun la değişebilir ARCTİC 157mm kasa desteği de 157mm 0 a 0 oluyor biraz pay kalsın dersen bunu al

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
%100 uyumlu parçalar ile oluşturabildiğim sistem budur. Bütçeyi az aştı istersen işlemciyi 5600 ve ya 12400F yapıp üstüne soğutucu ve anakarttan da kısabiliriz

Kart sıvı soğutmalı bir model kasanın desteği 286mm olduğu için sığan tek 3080

Ekstra soğutucu bunun la değişebilir ARCTİC 157mm kasa desteği de 157mm 0 a 0 oluyor biraz pay kalsın dersen bunu al
Hocam asus prime ap201 338mm belki ona sığar tam bilmiyorum ama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri