Selamlar arkadaşlar,
MİNİNG Yapan Var Mı? Biteceğini dair haberler var.
MİNİNG Yapan Var Mı? Biteceğini dair haberler var.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Herkes satıyor makineleri zarar ediyorlar bitti bile(Bitmesi bana göre öznel)MİNİNG YAPAN VAR MI ? biteceğini dair haberler var
Nasıl zarar değil hocam eskiden kazma çok iken şimdi daha az ve artık faturalara çok yansıyor.şimdiye kadar bir zarar söz konusu değil yalnız !
Bitmeyi bırak inşallah kurusunlar yokolsunlar. Ne çekti bu gençlik bunlardanmal
benim bildiğim kadarıyla sadece kart parasını çıkarma uzadı halen mining dewam ediyor ki satsalar bile ör 3060 ti 12 k en kötü 10 k olur yine alamaz millet ekstra iş yapıyorum diye ben alabildim millet bu durumda alamazHerkes satıyor makineleri zarar ediyorlar bitti bile(Bitmesi bana göre öznel)
Satmaları bir işe yaramaz ki sadece sahibinden alırlar 0'ları etkilenmez fiyat olarak,zaten MİNİNG yapılmış ekran kartı alan hata yapar kartı çok yorduğu için performansı çok düşük oluyor.benim bildiğim kadarıyla sadece kart parasını çıkarma uzadı halen mining dewam ediyor ki satsalar bile ör 3060 ti 12 k en kötü 10 k olur yine alamaz millet ekstra iş yapıyorum diye ben alabildim millet bu durumda alamaz
Nasıl zarar değil hocam eskiden kazma çok iken şimdi daha az ve artık faturalara çok yan
ben mining yapan kartı kullanıyorum 1 yıldır 1070 ti valorant 200 fps call of duty de oynadım bu her kartta olmuyor BTC bir pump yaparsa bu miningciler yine piyasanın bir yerlerini ağlatır kar ortalama %50 düştü doğruSatmaları bir işe yaramaz ki sadece sahibinden alırlar 0'ları etkilenmez fiyat olarak,zaten MİNİNG yapılmış ekran kartı alan hata yapar kartı çok yorduğu için performansı çok düşük oluyor.