14kfiyatı önemli
1 ay ise hicbirsey olmaz 6 aydan az yapıldıysa sorun olmaz kartta alınabilir2. El 3090 almayi dusunuyordum 1 ay mining yapilmis bir kart gordum sizce alinirmi?
(14k ya satıyor)
Hocam peki sizce bu 1 ay mining yapilmis kartı 14k ya almakmı *faturasi var*(gigabyte vision)1 ay ise hicbirsey olmaz 6 aydan az yapıldıysa sorun olmaz kartta alınabilir
bu arada miningli kart alınır adamın hangi şartlarda yaptığına bağlı durum
Öncelikle alim tarihi önemli mining yapıldığını iddia etmeyen için onu öğrenirsen güzel olur ama ben olsam butcem yoksa gigabyte varsa asus rogHocam peki sizce bu 1 ay mining yapilmis kartı 14k ya almakmı *faturasi var*(gigabyte vision)
Yoksa 17k ya mining yapilmadigi iddia edilen asus rog strix ekran kartimi bununda faturasi var 2 side tr yani
Tamamdir hocam onu bi ogreniyimÖncelikle alim tarihi önemli mining yapıldığını iddia etmeyen için onu öğrenirsen güzel olur ama ben olsam butcem yoksa gigabyte varsa asus rog
Hocam o 1 aylik mining yapilmis karti alsam üzmez dimi? Sıkıntı cikarmaz umarimÖncelikle alim tarihi önemli mining yapıldığını iddia etmeyen için onu öğrenirsen güzel olur ama ben olsam butcem yoksa gigabyte varsa asus rog
üzmez eğer 1aysaHocam o 1 aylik mining yapilmis karti alsam üzmez dimi? Sıkıntı cikarmaz umarim
ÜzmezHocam o 1 aylik mining yapilmis karti alsam üzmez dimi? Sıkıntı cikarmaz umarim