mining yapılmış ekran karti alinir mi?

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
bu konuda bazi Forumlarda bilincli yapildiysa hicbirsey olmaz deniyor sizce 3 ay maksimum 60 derecede mining yapilmis sapphire nitro+ 8gb rx570 garantili ekran karti alinir mi ?(fiyat olarak cok iyiler 800 tl)

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
benim dedigim nitro 8 gb modeliydi

sizce kac ay garantisi kalmis alinabilir minimum

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
prokaan78' Alıntı:
benim dedigim nitro 8 gb modeliydi

sizce kac ay garantisi kalmis alinabilir minimum

Sonuçta ,hepsi nin performansı aynı.Hepsi, aynı RX 570' GPU ' yu  kullanıyorlar.Saat hızları farkıysa bir-iki fps bi şey farkeder.
 24 ay full garanti süresi olduğuna göre ,bari bi 9-10 ay kalmalı bence de.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mining yapılmış kartlar ömürlerinin çoğunu Mining işleminde kaybederler. Her parçanın bir ömrü vardır bir çalışma saati sınırı bunu normal bir oyuncu siteminde yıllar boyunca anca doldurabilirsin. Mining yapılmış bir kart ile çalışma sıcaklığı önemli değil burada bu sona daha ekren yaklaşmış olursun. Elektronik üründe bozulma olasılığı çok değişkendir, Mining yapılmış kart ile sorun yaşamadan yıllarda geçirebilirsin aylarda, günlerde bu tamamen şans ve risk almaktır. Yerinde olsam 800-900 TL bandına bu tarz bir kart alacağıma sıfır aynı çipsete sahip bir kartı alırdım. Tüm RX 570 kartların hepsi ama hepsi FPS olarak aynı değerleri verirler frekansa bağlı en fazla 5 FPS fark olur aralarında. Tek farkları soğutmaları ki tüm kartlar zaten makul seviyede ısınırlar burada pahalı olanlar makul seviyenin biraz altında kalmak için yarışırlar. Önemli olan RX 570 'in kendisidir. Ayrıca not olarak belirtiyorum 4 GB ve 8 GB modelleri arasında bellek boyutu ve bellek veri yolu hızları haricinde fark yok ve bu kartlar 1080p kartları olduğundan 4 GB ile 8 GB arasında hiçbir fark hissetmezsin oyun vs. gibi işlerde sadece biraz algı oyunu var bu kartlarda. Aşağıdaki ürünlerden birisini al kafan rahat olsun ve paran riske girmesin.

Sapphire Pulse MINI AMD Radeon RX 570 4GB - 823,78 TL

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 570 4GB - 912,08 TL

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 570 4GB - 961,10 TL

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bir arkadaşımız r9 390 mining yapılmış bir kart almıştı hala daha da kullanıyor oyun performansı gerçekten iyi hangi kartı ve ne kadar kullandığın önemli.Kendi mining set-upumda 12 tane 1080 ti ve 5 tane 1060 bulunuyordu belli bir zaman geçtikten sonra mining artık eski parasını vermemeye başladı bizde kartları test ederek satmaya karar verdik.Sonuç ne mi ? Performanslar hala üst seviyelerdeydi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet, bende onu söyledim. Bazı kartlar çok dayanıklı oluyor bazı kartlar o kadar sağlam çıkamıyor. Çevremde Mining kartları kullanıp memnun olanlarda var pişman olanlarda. Tercih meselesi ama ben riske atmazdım. Aynı paraya sıfır alırdım yada 100-200 TL daha verip en iyisini alırdım.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
yani sansini denemek mantikli diyorsunuz zaten iade edilebiliyor 3 gun icinde
peki miningli kartta sorun oldugi nasil anlasilabilir (sicaklik vs)

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
sıcaklıktan anlama şansın yok.
3d mark testi yaptırabilirsin. Performansını gösterir.
Mining ile kartın ömrü biraz törpülenir ama yine de elektronik parçalar genelde uzun ömürlü oluyor. Ömrünü dolduruncaya kadar üzerinden bi kaç nesil geçmiş oluyor.

Ali Paksoyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Galax 1060 3gb Exoc modeli satıyorum. Sıfır ürün. Uygun fiyata satıyorum. 1100 TL. Ucuza satmamın sebebi boşa çıktı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri