Mining yapılmış ekran kartı

name_less_warrior

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba, yeni bir kasa toplamak istiyorum ve bir tanıdığım 3080ti ekran kartı sattığını duydum. Piyasa fiyatina göre nerdeyse yarı fiyatina satıyor ve kartın bakımlarını falan herseyini yapmış. Ama sizde biliyosunuz ki bu dönemde büyük meblağlar döndüğü için insan almakta çekiniyor. Sizce alınırmı sadece oyun amaçlı kullanılcak.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Toprak toprağı gurbette sözünü biliyorsundur büyük ihtimal hehh işte yaşadığımız zaman diliminde bu işin gurbetide kalmadı. Paranla başkalarının elinden çıkarmaya çalıştığı mallarla onların cebine para koyma.

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Arkadaşlar merhaba, yeni bir kasa toplamak istiyorum ve bir tanıdığım 3080ti ekran kartı sattığını duydum. Piyasa fiyatina göre nerdeyse yarı fiyatina satıyor ve kartın bakımlarını falan herseyini yapmış. Ama sizde biliyosunuz ki bu dönemde büyük meblağlar döndüğü için insan almakta çekiniyor. Sizce alınırmı sadece oyun amaçlı kullanılcak.
Tanıdığına güveniyor musun ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Asıl tanıdıksa bulaşmayın :D. Yukarıdaki söze katılıyorum.0 3070-3070ti alın geçin.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Bu dönemde temiz kart aranıyorsa sadece sıfır kart var.

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Bırakın ekran kartını laptopla bile 2yil mining yaptım. Bence alınır ama 2022faturali ve işini bilerek yapan birinden alırdım. Bı arkadasim vardı mesela 100mh alacağı kartla 80 85mh alırdı kartlar yorulur diye. Bakımı yapılmış olması beni kuşkuya düşürdü ne kadar kaliteli pad ve macun kullanıldı bilinmez.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Mining yapılmış kartı almak sizin riskiniz. Sorunsuz kullanabilirsiniz de biraz daha ucuza alacağım diye büyük bir meblağ kaybedebilirsiniz de. Piyasayı mining yapılmış 3080ti ve 3090 lar sardığı ve açıkçası insanların çekinmesi dolayısı ile fiyatlar bir miktar aşağı indi. Bu mining yapılmamış kartlarında normalden uygun fiyatlı satılmasına neden oluyor. İlla 2. el bir kart seçecekseniz ya tanıdığınızdan alacaksınız yada miningte kullanılması çok saçma olan bir kart alacaksınız ki içiniz rahat olacak. Benim şu anda kullandığım kart gibi. Neredeyse kimse custom sıvı soğutma için tasarlanmış bir kartı ringe takıp mining yaptırmaz :) Şahsen ben de mining yapılmış kart alacağıma ya sıfır yada dediğim gibi özelliklerde 2. el bir kart almaya çalışırdım. Ama tabiki her elektronik üründe olduğu gibi bu iş şans işi. Karar sizin.

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Aman bakımlı kart ise bulaşma hocam

Herkes için demiyorum şahsen ben ikinci elde arka kapağı açılmış yeni nesil karttan uzak duruyorum

Marka model ne arkadaşın istediği fiyat ne 7-8 bandında normallde 3070ti 3080 kartın modelline göre değişiyor tâbi fiyat

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Bırakın ekran kartını laptopla bile 2yil mining yaptım. Bence alınır ama 2022faturali ve işini bilerek yapan birinden alırdım. Bı arkadasim vardı mesela 100mh alacağı kartla 80 85mh alırdı kartlar yorulur diye. Bakımı yapılmış olması beni kuşkuya düşürdü ne kadar kaliteli pad ve macun kullanıldı bilinmez.
Çevremde yüzlerce ekran kartı olan kişiler vardı. 2 MH için kartlara modlu bios atıyorlardı. Uzun vadede ekran kartı parasını 3 e katlar o 20 MH. Ekran kartı için 20 MH düşüren kişi miningci değildir. O kişiden kart alınır ama öylesi nadir bulunur.

Tanıdık eğer güvendiğiniz bir tanıdıksa alınır. Eğer uzaktan tanıdıksa, salın gitsin.

Sıfır 3080 12 Gb alınamıyorsa, 3060 alın geçin hocam.

3060ti - 3070- 3070ti 8 GB vramle benim için pek uzun vadeli kartlar değillerdir.

KS

name_less_warrior

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Çevremde yüzlerce ekran kartı olan kişiler vardı. 2 MH için kartlara modlu bios atıyorlardı. Uzun vadede ekran kartı parasını 3 e katlar o 20 MH. Ekran kartı için 20 MH düşüren kişi miningci değildir. O kişiden kart alınır ama öylesi nadir bulunur.

Tanıdık eğer güvendiğiniz bir tanıdıksa alınır. Eğer uzaktan tanıdıksa, salın gitsin.

Sıfır 3080 12 Gb alınamıyorsa, 3060 alın geçin hocam.

3060ti - 3070- 3070ti 8 GB vramle benim için pek uzun vadeli kartlar değillerdir.

3060ti - 3070- 3070ti neden öyle düşünüyosun peki. Çünkü bunlardan birini almayı düşünmeye başladığımda.

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
dostum yavaşca ekran kartını yere bırak ve kaç......

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri