miningli ekran kartı alınırmı

Kayra0133

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
22
ben letgoda uygun fiyatlara miningli kart satan bi kaç yer gördüm rx470 570 580 falan ki gayetde uygun 1000 lira civarı alınır mı ? bitanesi 1750 liraya rx580 8gb koymuş xfx 5 ay mining yapıldı diyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Mining kartlar, genellikle parasını çıkartıp kâr elde edilmesi 7/24 yüksek performansta sömürülürler. Yani Ekran kartını 7/24 durmaksızın stress testine soktuğunuzu düşünün. Harap bitap olmuş kartlardır hocam, almayın. Bence.

KS

Kayra0133

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
22
Mining kartlar, genellikle parasını çıkartıp kâr elde edilmesi 7/24 yüksek performansta sömürülürler. Yani Ekran kartını 7/24 durmaksızın stress testine soktuğunuzu düşünün. Harap bitap olmuş kartlardır hocam, almayın. Bence.
ben zaten biliyorum amacım kısa bi süre idare etsin 1 yıl gibi zaten aşşa yukarı 1 yıl sonra sağlam sıfır bi sistem toplicam

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
ben zaten biliyorum amacım kısa bi süre idare etsin 1 yıl gibi zaten aşşa yukarı 1 yıl sonra sağlam sıfır bi sistem toplicam
Hocam alınabilir de en azından seni kurtaracak kadar, çok satışı olan güvenilir birinden alırsan daha risksiz bir süreç olur.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Alacağınız ürünün muhtemelen garantisi yok. 2 gün sonra bozulsa yapabileceğiniz bir şey olmayacak. Mining için tecih edilmeyen kattlardan birini seçmek daha güvenli olacaktır.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Batan geminin değil, direk batmış geminin mallarını almaya gitmekte bir yanlışlık görmüyorsanız elbette gidip alınır.
(Lafın gelişi) 2 gün sonra arıza yapabilir. Elinizde batmış gemiden bir hatıra kalır. Bol şans.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri