Dxdiag üzerinden kontrol etmiştim, cihazda sanırım komple miracast desteği yok, bunun alternatifi olarak söylediğiniz yöntem 1080p 60fps yansıtma imkanı tanır mı ya da kablolu kablosuz 1080p 60fps yansıtma yapabileceğim bir seçenek biliyor musunuz, yardımcı olursanız çok sevinirim.Miracast desteği yok ise araştırdığım kadarıyla donanımsal bir cihaz almalısınız. Bu cihazların adı direkt "Miracast" adında geçiyor, bunların farklı standartları var anladığım kadarıyla bu yüzden ihtiyacınıza göre araştırma yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Win + R > dxdiag > Tüm bilgileri kaydet
Çıktı dosyasını açın F3 ile "Miracast" aratın. Tam desteğin var olup olmadığını öğrenebileceksiniz. Özellik burada var gözüküyorsa Ağ sürücünüzü ve ekran kartı driverınızı güncellemeyi deneyin. Ardından "Ayarlar > Bluetooth ve diğer > Cihaz ekle > Kablosuz ekran veya takma birimi ekle" kontrol edin.
Miracast alternatifi olarak Chromecast önerebilirim. Miracast'e kıyasla bunun için internet bağlantısına ihtiyaç var ve özel olarak sabit bir donanıma ihtiyaç olmadan çoklu platform (Windows, Android, Apple(ios) ve Linux) desteğine sahip.
Chromecast 3 1080p 60 fps destekliyor. Önceki serileri yani 1 ve 2 bu desteği sağlamıyor. Bilginiz olsun. Üstelik Chromecast 1 e artık yazılım desteği sağlanmıyor. Güncelleme almamakta.Dxdiag üzerinden kontrol etmiştim, cihazda sanırım komple miracast desteği yok, bunun alternatifi olarak söylediğiniz yöntem 1080p 60fps yansıtma imkanı tanır mı ya da kablolu kablosuz 1080p 60fps yansıtma yapabileceğim bir seçenek biliyor musunuz, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Chromecast ile aynı zamanda yayın yapmakta mümkün değil mi? Obs studio ile ekran yansıtma desteği var mıdırChromecast 3 1080p 60 fps destekliyor. Önceki serileri yani 1 ve 2 bu desteği sağlamıyor. Bilginiz olsun. Üstelik Chromecast 1 e artık yazılım desteği sağlanmıyor. Güncelleme almamakta.
Chromecast ile aynı zamanda yayın yapmakta mümkün değil mi? Obs studio ile ekran yansıtma desteği var mıdır
Oldukça karışık duruyor, sanırım satın aldıktan sonra bir yolunu bulmam gerekecek, hiçbir yerde videolu anlatım bulamadım.Yapabilirsiniz hocam hatta şurada bir rehber var yabancı dilde,
wifi kartlarında genelde oluyor, wifi kartı bozulmuş laptopumda miracast'te çalışmıyorduMiracast desteği yok ise araştırdığım kadarıyla donanımsal bir cihaz almalısınız. Bu cihazların adı direkt "Miracast" adında geçiyor, bunların farklı standartları var anladığım kadarıyla bu yüzden ihtiyacınıza göre araştırma yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Win + R > dxdiag > Tüm bilgileri kaydet
Çıktı dosyasını açın F3 ile "Miracast" aratın. Tam desteğin var olup olmadığını öğrenebileceksiniz. Özellik burada var gözüküyorsa Ağ sürücünüzü ve ekran kartı driverınızı güncellemeyi deneyin. Ardından "Ayarlar > Bluetooth ve diğer > Cihaz ekle > Kablosuz ekran veya takma birimi ekle" kontrol edin.
Miracast alternatifi olarak Chromecast önerebilirim. Miracast'e kıyasla bunun için internet bağlantısına ihtiyaç var ve özel olarak sabit bir donanıma ihtiyaç olmadan çoklu platform (Windows, Android, Apple(ios) ve Linux) desteğine sahip.