Mmorpg Oyun Önerisi Arıyorum

VeV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Vaktinde Knight online, Allods online ve World of warcraft gibi mmorpgler oynadım. Önerilerinizi bekliyorum.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
Şuan güzel başlayacağın yeni açılmış yok, eski oluncada tat vermez ama en azından hikayesi görselleri vs.. derken diablo deneyebilirsin. (xbox gamepass de bedava)

• Beğen
Reactions: VeV
KS

VeV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Şuan güzel başlayacağın yeni açılmış yok, eski oluncada tat vermez ama en azından hikayesi görselleri vs.. derken diablo deneyebilirsin. (xbox gamepass de bedava)
arpg gibi değil de özellikle mmorpg gibi bakıyorum diğer oyuncularla etkileşimli ama teşekkür ederim.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Benim de ne zamandır canım çekiyor ama bir kaç gün oynayıp soğuyorum. En son Lost Ark'a baktım ama çabuk sıkıldım.
Elder Scrolls Online'a bi bakabilirsin. Ben 150 - 200 saat civarı oynamıştım ama en son 2 sene önce girdim. Güncel durumunu bilmiyorum.
Güzel bir şey bulursan paylaş ben de bir bakayım :D

• Beğen
KS

VeV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Benim de ne zamandır canım çekiyor ama bir kaç gün oynayıp soğuyorum. En son Lost Ark'a baktım ama çabuk sıkıldım.
Elder Scrolls Online'a bi bakabilirsin. Ben 150 - 200 saat civarı oynamıştım ama en son 2 sene önce girdim. Güncel durumunu bilmiyorum.
Güzel bir şey bulursan paylaş ben de bir bakayım :D
teşekkürler

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
legent online nin aynısı gibi wartuna ultra

TurkoyuncuNET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Final Fantasy XIV, The Elder Scrolls Online veya New World 'e göz atabilirsin lakin hepsi ücretli

• Beğen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri