Ne tür bir oyun fps oyunu ? Online / offline ?Merhaba arada sırada girip kafa dağıtabileceğim bir oyun arıyorum ama bulamıyorum her türlü oyun oynarım eğer önerileriniz var ise bekliyorum.
Mllb kanser oyun 2 3 yil boyunca oynadim kitlesi ergenlerden oluşuyor çogu dc de takılan boş tipler. Oyunuda bozdular zaten artık eski tadı yok zaten lolden dava yiye yiye bi hal oldular kendi kendilerini bitiriyorlar.Konu için cevapları bekliyorum bende arıyorum ama bulamıyorum şuan telefonumda olup oynadığım oyunlar:mlbb House flipper
Offline olursa daha iyi olur ama online olursada sorun olmaz.Ne tür bir oyun fps oyunu ? Online / offline ?
Saldım bende zaten ay 1 falanMllb kanser oyun 2 3 yil boyunca oynadim kitlesi ergenlerden oluşuyor çogu dc de takılan boş tipler. Oyunuda bozdular zaten artık eski tadı yok zaten lolden dava yiye yiye bi hal oldular kendi kendilerini bitiriyorlar.
Zombie Catchers adlı bir oyun var oyunda zombileri yakalıyıp meyve suyu yapıyorsun baya eğlenceli bir bak istersenMerhaba arada sırada girip kafa dağıtabileceğim bir oyun arıyorum ama bulamıyorum her türlü oyun oynarım eğer önerileriniz var ise bekliyorum.
Tank oyunu beni pek sarmasada bi denerim.Bildiğim bir tane online oyun var aşırı strateji isteyen ve uzun süren bir oyundur androidde varmı bilmiyorum ben ios kullanıyorum bütün strateji oyunlarını oynadım böylesini görmedim resmen tam bir savaş oyunu tavsiye ederim strateji sevenlere
%99 bilinmiyordur
us conflict-tank battles
Son samurai oyunu gayet güzelmis teşekkür ederim.PLS
Gladihoppers
Tomb Of The Mask
Glory Ages-Samurais
Bulabildiğim tatlı kafa dağıtmalık offline mobil oyunlar
Birkaç yıl sonra kendi oyunumuzu da buraya eklemek umuduyla nfkjfksjfjs
Rica ederim hocam ne demekS
Son samurai oyunu gayet güzelmis teşekkür ederim.
Sadece tank yokTank oyunu beni pek sarmasada bi denerim.