Mobil ve Bilgisayar için Kulaklık tavisyesi

NAPCAN Adımı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba kardeşime doğum günü Hediyesi olarak kulaklık almayı planlıyoruz kendisi bilgisayarda valorant ve pubg tarzı oyunlar oynuyor arasıra da telefondan pubg oynuyor normalde sadece bilgisayar için Kulaklık bakıyordum ama telefonunda kullandığı kulaklıkta bozuldu. Ben araştırırken Logitech g432 yi gördüm 7.1 var multi platform. Ama bütçemi bir tık zorluyor ama yine de alıcaktık fakat sizlere de sormak istedim ne öneriyorsunuz diye veya g432 yi önermesseniz önermemenizin bir nedeni var mı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerinizi yapacağım. Önden şunu sorayım çoklu platform desteğimi istiyorsunuz? Yani sadece USB olmamalı doğru mu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cougar Immersa Ti - 448 TL - Multi platform destekli oldukça kaliteli ses veren bir kulaklıktır. Titanyum kaplamalı sürücülere sahip buda oyunlarda tiz ve bass ayrımını normal kulaklıklardan daha iyi yapabilmesini sağlıyor. 7.1 yok ama zaten sanal 7.1 kulaklıkların 99% u ki bu ürün 7.1 varmış gibi ses kasmanıza yardımcı olur oyunlarda. Diğer şeylerde video ve müzik tüketiminde oldukça tatmin eder. Başka bir ürün önermiyorum. Bütçenize ve genel biraz daha pahalı ürünlere bakmaya gerek yok bu ürünü önerebilirim size.

KS

NAPCAN Adımı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Cougar Immersa Ti - 448 TL - Multi platform destekli oldukça kaliteli ses veren bir kulaklıktır. Titanyum kaplamalı sürücülere sahip buda oyunlarda tiz ve bass ayrımını normal kulaklıklardan daha iyi yapabilmesini sağlıyor. 7.1 yok ama zaten sanal 7.1 kulaklıkların 99% u ki bu ürün 7.1 varmış gibi ses kasmanıza yardımcı olur oyunlarda. Diğer şeylerde video ve müzik tüketiminde oldukça tatmin eder. Başka bir ürün önermiyorum. Bütçenize ve genel biraz daha pahalı ürünlere bakmaya gerek yok bu ürünü önerebilirim size.

Hocam öneriniz için teşekkürler peki yarın akşam gaming gecesinde indirime girer mi 
Eğer Pro olan modeli 600Tl ye falan düşerse ondan almayı planlıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bilemiyorum ama 1 gün bekleyebilirsiniz sorun yok. Bu kulaklık önerdiğim birkaç haftadır bu fiyatlarda zaten bir şey kaybetmezsiniz bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri