Mobile Legends: Bang Oynayan Var Mı? Arkadaşlar
Moderatörün son düzenlenenleri:
Eskiden oynardım geçenlerde yükledim bakmak için tüm karakterler çok dengesiz olduğu için geri sildim
lolün çakması zaten. kostümler iyi, birde chati kapayıp 5 girersen eğlenirsin. yoksa kanser eder.güzel mi? lol gibi diyorlar
Çok Sarıyor Beilk cıktıgından beri :')
Şiddetle Tavsiye Ediyorum.güzel mi? lol gibi diyorlar
Hocam Hala Sarıyor Be , Bi Aralar Bende Sildim De Şimdi Geri YükledimEskiden oynardım geçenlerde yükledim bakmak için tüm karakterler çok dengesiz olduğu için geri sildim
Wild Rift yükledim onun yerineHocam Hala Sarıyor Be , Bi Aralar Bende Sildim De Şimdi Geri Yükledim
O Da PVP Oyunu Gibi Mı? HocamWild Rift yükledim onun yerine
League Of Legends'in mobil versiyonu Mobile Legends'tan daha dengeli tüm karakterlerO Da PVP Oyunu Gibi Mı? Hocam
Şiddetle Tavsiye Ediyorsaniz Hocam Kesin İndiririmLeague Of Legends'in mobil versiyonu Mobile Legends'tan daha dengeli tüm karakterler
Lolün mobil hali olarak çıkardı riot games.Grafikleri normal lolden farksız.Şiddetle Tavsiye Ediyorsaniz Hocam Kesin İndiririm![]()
O sarıyorsa normal LoLü de oynadıysanız wild riftte orijinalliği hissedersiniz.Hocam Hala Sarıyor Be , Bi Aralar Bende Sildim De Şimdi Geri Yükledim