- Tepki
- 63
Herkes birkaç oyunda hata alıyorsa sistem problemli olabilir.
Edit: AMD ekran kartıymış. Gayet normal.
Edit: AMD ekran kartıymış. Gayet normal.
Son düzenleme:
Hocam hiçte 1-2 ay sürmez gönderin çöpe atacağınıza gönderin daha mantıklı değil mi ?Olmadi hic bi sekilde cozemedim arada donup kaliyor pc restart atmam gerekiyor Lanet gelsin ya iade de almiyolar tamire gondersem 1 2 ay sallayacaklar keske tek tek toplasaydim artik karti satip gtx1650 alacagum sorunlar devam ederse oldugu gibi cope atacam kasayi
yeni gelen ekran kartı güncellemesini yaptın mı kardeşimOlmadi hic bi sekilde cozemedim arada donup kaliyor pc restart atmam gerekiyor Lanet gelsin ya iade de almiyolar tamire gondersem 1 2 ay sallayacaklar keske tek tek toplasaydim artik karti satip gtx1650 alacagum sorunlar devam ederse oldugu gibi cope atacam kasayi
çok geçHocam hiçte 1-2 ay sürmez gönderin çöpe atacağınıza gönderin daha mantıklı değil mi ?
Bidaha da uzak dururum zaten neymis efendim su yt sistem cikarmis kaliteymis fpymis bunlar hikaye ekran kart islemci iyi oluyor ama sorunlu diger parcalar da hurda bunlarin sistemleri yerine her parcayi ozenle kaliteli markalardan secerek almak daha mantikli sistemi oldugu gibi biraktim pcciye 5k ya bastan toplayacamçok geç
Pcye ne yaptığınızı daha detaylı söyker misiniz ?Bidaha da uzak dururum zaten neymis efendim su yt sistem cikarmis kaliteymis fpymis bunlar hikaye ekran kart islemci iyi oluyor ama sorunlu diger parcalar da hurda bunlarin sistemleri yerine her parcayi ozenle kaliteli markalardan secerek almak daha mantikli sistemi oldugu gibi biraktim pcciye 5k ya bastan toplayacam
Anladığım kadarıyla tüm pcyi 5kya bıraktınz doğru mu ? o sistem için size 11k verebilirdim ve öyle yaptıysanız bence çok yanlış birşey yaptınız demektir.Bidaha da uzak dururum zaten neymis efendim su yt sistem cikarmis kaliteymis fpymis bunlar hikaye ekran kart islemci iyi oluyor ama sorunlu diger parcalar da hurda bunlarin sistemleri yerine her parcayi ozenle kaliteli markalardan secerek almak daha mantikli sistemi oldugu gibi biraktim pcciye 5k ya bastan toplayacam
aferdersiniz ben zaten pc almak icin bi tarafini yirtan biriydim donanim arsivinin pcsini tuzlerce kez izledim ne yapmam gerektigini biliyordum pcyi siparis ettim ve bekleyis basladi kargo geldi sorunsuzdu bende teslim aldim videosu falan herseyini cektim kutulari actim e kartini montajladim kablolari hazirladim ve tusa bastim biosa girdim guncel degildi ablamin laptobundan usb ye atip guncelledim sonra baska bir usb den windowsu kurdum driverleri windows oto yukledi ben sadece ekran karti ve chipset driveri indirdim guncellemelerin hepsi tamam pc kullanima hazir derkenPcye ne yaptığınızı daha detaylı söyker misiniz ?
bir daha internee guvenmek mi?Anladığım kadarıyla tüm pcyi 5kya bıraktınz doğru mu ? o sistem için size 11k verebilirdim ve öyle yaptıysanız bence çok yanlış birşey yaptınız demektir.
Hocam gerçekten durunuza üzüldüm özellikle de 5k ya bırakmanıza neyse artık yapacak birşey yok artık geçmiş olsun.aferdersiniz ben zaten pc almak icin bi tarafini yirtan biriydim donanim arsivinin pcsini tuzlerce kez izledim ne yapmam gerektigini biliyordum pcyi siparis ettim ve bekleyis basladi kargo geldi sorunsuzdu bende teslim aldim videosu falan herseyini cektim kutulari actim e kartini montajladim kablolari hazirladim ve tusa bastim biosa girdim guncel degildi ablamin laptobundan usb ye atip guncelledim sonra baska bir usb den windowsu kurdum driverleri windows oto yukledi ben sadece ekran karti ve chipset driveri indirdim guncellemelerin hepsi tamam pc kullanima hazir derken
Cs go icin aldigim pcye haliyle csgo indirdim oynadim 10 dk en yuksek ayarlarda 50 55 dereceyi gecmeden sonra birden dondu oyun ekrani bi sure beklettu ardindan masaustune atti bi baktim sag alttan wattman hatasi falan diyor ekranin ortasinda da surucu zaman asimi hatasi her surum driveri tek tek ddu ile kurup denedim olmadi smart acces memory actim biostan gene ise yaramadi bende dedim istemiyorum indirimmis neymis ariyorum acmiyor itopya acinca da iade kismi beni teknik servise yonlendiriyor sozde urunler ayipli olunca iade aliyolar yok oyle bisey afedersiniz nerdeyse s!ktir diyecek adam pc 4 agustosta elime ulasti bir mac bile atamadim zaten geldiginden beri mavi ekran hatasi verip duruyor biktim usandim pcciye tum sistemi 5k ya verdim geldim daha bugun goturdum o kadar heyecanla sistemin yanina aldigim lulaklik mouse vs hepsini kuzenime hediye ettim hakkimi da gram helal etmiyorum ne itopyaya ne modarta
Tesekkurler ofkeli anima denk geldi zaten sogudum bu islerden artikHocam gerçekten durunuza üzüldüm özellikle de 5k ya bırakmanıza neyse artık yapacak birşey yok artık geçmiş olsun.