Fırsat ModArt M9 Sistem Geliyor

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Hocam 3050 saf performans olarak 2060 gerisinde. Ne kadar iyi kart alırsanız o kadar daha uzun ömürlü olur. Uzun vade gitmesi için dlss ile 3050, 2-3 sene götürebilir. En sağlıklısı mümkünse 3060 ve üstü ekran kartı.
Gelecek sistem sayısını hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim. Bu ay daha başka yerlerdende sistemler gelecek gibi.
Sistem iptal olmuş herhalde

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Açıklamış iptal diye. Black friday kampanyasıyla sistem çıkma ihtimali yüksek. Forumda takip eden arkadaşlar yeni sistemleri ve gelişmeleri paylaşıyorlar. Umarım bütçenize uygun iyi bir sisteme denk gelirsiniz.
Ya apu alacaktım 7kyede şimdi 11kye 3050 fln gelse alırım
İtopyada 11kye 3050 var alınırmı 3 4 sene her oyunu med-high ayarlarda açarmı 1080p

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/ bu ürün nasıldır iyi mi bir kötüsü varmı
Hocam darkın performans bilgim yok, hakkında bilgim sadece akortek çatı şirketine bağlı teknobiyotik ile birlikte. Genelde Çin gibi yerlerde benzer modelleri kopyalayarak yapılıyor diye okumuştum ama emin değilim. Bilen biri daha iyi yol gösterir. Bem şahsen işi bu olan ve ar-ge yaptığına inamdığım firmalardan almaya çalışıyorum.

Düzeltme: Farkflash başka marka sanırım. Onu hiçbilmiyorum

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
cuma günü yayınlanabilir sistem bence

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757