- Tepki
- 30
ÇOK İDDİALI VE UMUT VERİCİ KONUŞTU !
ÇOK İDDİALI VE UMUT VERİCİ KONUŞTU
Yapılan sistemler sorunlu olmadıktan sonra sorun yok . İnsanlar aldı kullanamadı , bilmiyorum daha sonradan kendileri sorunu çözdümü.DA forumda da cevabımı belirtmiştim burada da yazayım. Böyle birbirine sallamakla olmuyor bu işler. Yok ben stok sınırı demem onu demem bunu demem , boş insanlar. İnsanlarda sadece kötülemek için foruma gelip hesaplar açtı stok yok satılamadı yazdı gereksiz konuyu uzattı. Bu her sistemde böyle oluyor. Gerçekten kaliteli sistem yaptıysanız zaten fiyat ucuz olacağından bir kere satan site fazla stok desteği vermiyor ve kaldı ki aynı anda binlerce insan almaya çalıştı stok 500 olsa ne olacak ? Benim gözümde şuana kadar yapılmış en iyi sistem budur ve itopya bundan daha iyi bir fiyata daha iyi parça kalitesi ile sistem yapmaz. Yapsa bile ModArt ile yapmaz. DA ile yapar PCH ile yapar kitleleri belli. ModArt yapsa ne olur ? 12400F MSI bileşenler ve RTX 3060 sistemi 12k dan daha ucuza yapsın bekliyoruz.
Bende şu an onu düşünüyordum..."Onu alanlar pişman olacak" kısmı baya iddialı olmuş.
Abdullah Hacıgül'de haklı tepkisini koydu.DA forumda da cevabımı belirtmiştim burada da yazayım. Böyle birbirine sallamakla olmuyor bu işler. Yok ben stok sınırı demem onu demem bunu demem , boş insanlar. İnsanlarda sadece kötülemek için foruma gelip hesaplar açtı stok yok satılamadı yazdı gereksiz konuyu uzattı. Bu her sistemde böyle oluyor. Gerçekten kaliteli sistem yaptıysanız zaten fiyat ucuz olacağından bir kere satan site fazla stok desteği vermiyor ve kaldı ki aynı anda binlerce insan almaya çalıştı stok 500 olsa ne olacak ? Benim gözümde şuana kadar yapılmış en iyi sistem budur ve itopya bundan daha iyi bir fiyata daha iyi parça kalitesi ile sistem yapmaz. Yapsa bile ModArt ile yapmaz. DA ile yapar PCH ile yapar kitleleri belli. ModArt yapsa ne olur ? 12400F MSI bileşenler ve RTX 3060 sistemi 12k dan daha ucuza yapsın bekliyoruz.
Da forummu bu ?Abdullah Hacıgül'de haklı tepkisini koydu.
Ekli dosyayı görüntüle 5241
EvetDa forummu bu ?
Ben Abdullah abiyi zaten seviyorum. Eleştirdiğim kısımları var ama o da iyi bir insan. ModArt a gelirsek bu ülkede çoğunluk sadece başkalarına sallayarak büyüdüğü için klasik bir tip sayılır.Abdullah Hacıgül'de haklı tepkisini koydu.
Ekli dosyayı görüntüle 5241
Ben Abdullah abiyi zaten seviyorum. Eleştirdiğim kısımları var ama o da iyi bir insan. ModArt a gelirsek bu ülkede çoğunluk sadece başkalarına sallayarak büyüdüğü için klasik bir tip sayılır.
Yani olmuyor ama böyle boş işlere uğraşıyorlar. Bunlar genelde youtuberlar yada tiktokerlar oluyor. Herkes birbirine bir sallama derdindebüyüme denmez bence ona daha çok yolu var r
Piyasada rekabet her zaman iyidir, herkesin kazanmasına vesile olur. Özellikle de biz kullanıcılar için çok faydalıdır.Ben Abdullah abiyi zaten seviyorum. Eleştirdiğim kısımları var ama o da iyi bir insan. ModArt a gelirsek bu ülkede çoğunluk sadece başkalarına sallayarak büyüdüğü için klasik bir tip sayılır.
Taner Abi ne kadar sabırlı bir adam. Dün sistem konusunda o kadar çok eleştiri ve tebrik oldu ki adamı her türlü eleştirdiler. Vatan Bilgisayardan adamın vicdanına kadar eleştirdiler ama Taner ağabey üslubuna hiç bozmadan olgunlukla cevapladı hepsini.Yani olmuyor ama böyle boş işlere uğraşıyorlar. Bunlar genelde youtuberlar yada tiktokerlar oluyor. Herkes birbirine bir sallama derdindeKardeşim sen kendine baksana , millete laf yapıyorsun da kendi içeriklerin iyi mi bari.
Taner Abi ne kadar sabırlı bir adam. Dün sistem konusunda o kadar çok eleştiri ve tebrik oldu ki adamı her türlü eleştirdiler. Vatan Bilgisayardan adamın vicdanına kadar eleştirdiler ama Taner ağabey üslubuna hiç bozmadan olgunlukla cevapladı hepsini.