ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Yavuz Sultan Selim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
ÇOK İDDİALI VE UMUT VERİCİ KONUŞTU !

Screenshot_20220826-125706_YouTube.jpg

Screenshot_20220826-130838_YouTube.jpg

Screenshot_20220826-130153_YouTube.jpg

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
En son sistem çıkardı gördük. İnsanlar kullanamadı. Şimdiki sistemde sorun olmaz inşallalah.

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
DA forumda da cevabımı belirtmiştim burada da yazayım. Böyle birbirine sallamakla olmuyor bu işler. Yok ben stok sınırı demem onu demem bunu demem , boş insanlar. İnsanlarda sadece kötülemek için foruma gelip hesaplar açtı stok yok satılamadı yazdı gereksiz konuyu uzattı. Bu her sistemde böyle oluyor. Gerçekten kaliteli sistem yaptıysanız zaten fiyat ucuz olacağından bir kere satan site fazla stok desteği vermiyor ve kaldı ki aynı anda binlerce insan almaya çalıştı stok 500 olsa ne olacak ? Benim gözümde şuana kadar yapılmış en iyi sistem budur ve itopya bundan daha iyi bir fiyata daha iyi parça kalitesi ile sistem yapmaz. Yapsa bile ModArt ile yapmaz. DA ile yapar PCH ile yapar kitleleri belli. ModArt yapsa ne olur ? 12400F MSI bileşenler ve RTX 3060 sistemi 12k dan daha ucuza yapsın bekliyoruz.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
DA forumda da cevabımı belirtmiştim burada da yazayım. Böyle birbirine sallamakla olmuyor bu işler. Yok ben stok sınırı demem onu demem bunu demem , boş insanlar. İnsanlarda sadece kötülemek için foruma gelip hesaplar açtı stok yok satılamadı yazdı gereksiz konuyu uzattı. Bu her sistemde böyle oluyor. Gerçekten kaliteli sistem yaptıysanız zaten fiyat ucuz olacağından bir kere satan site fazla stok desteği vermiyor ve kaldı ki aynı anda binlerce insan almaya çalıştı stok 500 olsa ne olacak ? Benim gözümde şuana kadar yapılmış en iyi sistem budur ve itopya bundan daha iyi bir fiyata daha iyi parça kalitesi ile sistem yapmaz. Yapsa bile ModArt ile yapmaz. DA ile yapar PCH ile yapar kitleleri belli. ModArt yapsa ne olur ? 12400F MSI bileşenler ve RTX 3060 sistemi 12k dan daha ucuza yapsın bekliyoruz.
Yapılan sistemler sorunlu olmadıktan sonra sorun yok . İnsanlar aldı kullanamadı , bilmiyorum daha sonradan kendileri sorunu çözdümü.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
modartı severdim ama sadece tek b ir yerle çalışarak hareket etmesi bi kenara böyle kalkıp laf sokmalar çocukça aboneliğindende ayrıldım şuan kendi yaptığı reklamlara baksın önce internet 1000 mbps videosu çekmiş altına utanmadan sponsorlu değildir demiş ama sponsor kaynıyor video :D

1661511997528.png

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Bu şekilde farklı kurum / kuruluşların rekabet amaçlı sistem çıkartmaları bence iyi bir olay. Normal şartlarda kallavi bir sistem almak günümüz koşullarında imkansız gibi. Bu tarz yapılan sistemlerde kullanıcılar en azından hayallere biraz daha yaklaşılmış oluyor. Umarım söylediklerin arkasında durur ve daha kaliteli ve daha uyguna sistem çıkartırlar da PCH F6'yı alamayanlar yeni sistemi alabilir.

KS

Yavuz Sultan Selim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Abdullah Hacıgül'de haklı tepkisini koydu.
sd.jpg

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Ben Abdullah abiyi zaten seviyorum. Eleştirdiğim kısımları var ama o da iyi bir insan. ModArt a gelirsek bu ülkede çoğunluk sadece başkalarına sallayarak büyüdüğü için klasik bir tip sayılır.

büyüme denmez bence ona daha çok yolu var r

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
büyüme denmez bence ona daha çok yolu var r
Yani olmuyor ama böyle boş işlere uğraşıyorlar. Bunlar genelde youtuberlar yada tiktokerlar oluyor. Herkes birbirine bir sallama derdinde :D Kardeşim sen kendine baksana , millete laf yapıyorsun da kendi içeriklerin iyi mi bari.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ben Abdullah abiyi zaten seviyorum. Eleştirdiğim kısımları var ama o da iyi bir insan. ModArt a gelirsek bu ülkede çoğunluk sadece başkalarına sallayarak büyüdüğü için klasik bir tip sayılır.
Piyasada rekabet her zaman iyidir, herkesin kazanmasına vesile olur. Özellikle de biz kullanıcılar için çok faydalıdır.
Ama rekabet edilecekse bile her zaman saygı çerçevesinde olmalıdır. Birinin açığını aramak veya iftira atmak vs. hiç hoş değil.
Şimdi burada isim vermeye veya ___ yarışına girmeye gerek yok. Başka bir firma da zamanında bu tür hareketleri çok sık yapıyordu.

Mesela Levon'un bu paylaşımlarından dolayı ne PCH ekibi, ne de biz kullanıcıların herhangi bir kazancı veya bir kaybı olmadı.
Ama o kendi kendine anlamsız bir yarışa girmiş, sonucunda da tek kaybeden olarak hem kendisinin ve temsil ettiği markanın saygınlığını kaybedecek.
Bize göre hayat olduğu gibi devam ediyor. Yani yıllardır bu sektörde olan biri için garipsediğim ve tasvip etmediğim hareketler.

Muhtemelen buradaki yorumları da okuyacaklardır.
Bence Levon'un en kısa zamanda farkına varması gereken şey, ona bu forum sitelerinde veya YouTube yorumlarında "abi bu yaptığın hiç doğru bir hareket değil" yorumu yazan insanların çoğunun, onun oğlu yaşında insanlar olduğunu bilmesidir. Belki bunun farkına varmak, artık böyle şeyler yapmaması için bir şeylerin değişmesini sağlar.

KS

Yavuz Sultan Selim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Yani olmuyor ama böyle boş işlere uğraşıyorlar. Bunlar genelde youtuberlar yada tiktokerlar oluyor. Herkes birbirine bir sallama derdinde :D Kardeşim sen kendine baksana , millete laf yapıyorsun da kendi içeriklerin iyi mi bari.
Taner Abi ne kadar sabırlı bir adam. Dün sistem konusunda o kadar çok eleştiri ve tebrik oldu ki adamı her türlü eleştirdiler. Vatan Bilgisayardan adamın vicdanına kadar eleştirdiler ama Taner ağabey üslubuna hiç bozmadan olgunlukla cevapladı hepsini.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yapılabiliyorsa yapsın, illa ki faydalanan insanlar olur ama başkalarını kötülemek de etik değil açıkçası. Rekabet elbette güzel bir şey ama bizim güzide insanımız sağolsun kötülemekten geri durmuyor.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Taner Abi ne kadar sabırlı bir adam. Dün sistem konusunda o kadar çok eleştiri ve tebrik oldu ki adamı her türlü eleştirdiler. Vatan Bilgisayardan adamın vicdanına kadar eleştirdiler ama Taner ağabey üslubuna hiç bozmadan olgunlukla cevapladı hepsini.

katılyıorum +1

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri