Fırsat Modart PC Sistem Hediyeli Sistem 28999 TL

KS

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Oyunlarda 70 derece civarı 1.7k 2k rpm arası diyor

İyi değerler diyemeyiz bence. Galax yük altında o şekildeydi.
İyi değer diyebiliriz 70 e kadar sınırdır 65 vs serin demektir ekran kartı için

Oyunlarda 70 derece civarı 1.7k 2k rpm arası diyor

İyi değerler diyemeyiz bence. Galax yük altında o şekildeydi.
66/68 bunlar iyi değerler fiyatına göre değişir ama paran varsa daha iyileri tabiki var

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
1715540029153.png

1715540067560.png

Tamam :D

KS

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Oyun için ben iyi demezdim 2k rpm diyor. Stres testinde o değerleri alıyor Galax dediğim gibi.
Galax da güzel ayn dediğim gibi fiyatına göre bakmak lazım ama ne olursa olsun bir indirim oluyor vatandaş da bunları değerlendirmeye bakıyor sağolsunlar Taner bey Modart PC vok vs vs bunların yapıyor da biraz alınabilir oluyor

Son düzenleme:
KS

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Bu fiyata asla almazdım. 1k 2k daha ekler ekran kartımın soğutması daha düzgün olsun isterdim. 26k 27k ya zaten buluyorsun r5 5600+4060ti sistemi. Nasıl ddr4 fiyattan ddr5 verme bu.
Am5 soket güncel iyi performanslı bir soket bu bence alınır zaten en ucuzu şuan bu 4060ti 16gb ddr5 olarak Taner hocam da yaptı ddr4 du onun ki de zaten piyasa fiyatları belli sistemlerin kimse 25/26k ya ddr5 4060ti 16gb beklemesin zaten gerçekçi olmak lazım Taner hoca bile yapamadı onu fiyat tutturmak kolay değil

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Am5 soket güncel iyi performanslı bir soket bu bence alınır zaten en ucuzu şuan bu 4060ti 16gb ddr5 olarak Taner hocam da yaptı ddr4 du onun ki de zaten piyasa fiyatları belli sistemlerin kimse 25/26k ya ddr5 4060ti 16gb beklemesin zaten gerçekçi olmak lazım Taner hoca bile yapamadı onu fiyat tutturmak kolay değil
Dediğim gibi 1 2k daha veririm ekran kartımın soğutması düzgün olur. Oyunlarda 70 derece 2k rpm veriyor. Rakipleri oyunlarda 60 65 derece civarı 1k rpm geziyor.

aliaydin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kesinlikle almazdım yukarıda bir arkadaş paylamış sinerjide 30k'ya rx7700xt'li bir sistem var ve am5. birkaç eklemeyle 31,5k'ya ya da 32,5k'ya hem soğutmalı hem 1 tblı sistem alınabilir.

come41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çok anlamıyorum bu işlerden sağda solda gördüklerim ve 30bin liraya pcde olabilecek parçaları az çok anlamış bulunmaktayım.Bu fiyata bu sistem pek bir avantaj göremedim herhangi bir sitede bulunabilecek bir sistem gibi geldi.Üstadlarımız daha iyi bilirler tabiki

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
madem sistem beğenilmedi, goatv5 4060ti ddr4 olan nasıl 29k 200 stok satıldı ya bence f/p sistem olmuş. kullanıcısı için bu bir fırsattır arkadaşlar.

KS

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
madem sistem beğenilmedi, goatv5 4060ti ddr4 olan nasıl 29k 200 stok satıldı ya bence f/p sistem olmuş. kullanıcısı için bu bir fırsattır arkadaşlar.
Yani bence eleştiri yaparken adil olmak lazım bende onu anlamıyorum Taner hocam da yaptı satıldı bu neden pahalı geliyor anlamış değilim birde am5 ddr5 sistem bence uygun

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Yani bence eleştiri yaparken adil olmak lazım bende onu anlamıyorum Taner hocam da yaptı satıldı bu neden pahalı geliyor anlamış değilim birde am5 ddr5 sistem bence uygun
bence 4070s de stok kalmadı zaman vatanpc çalışanı önerisiyle veya sistem almaya giden boş dönmeyeyim diye o sistemleri almış olabilirler. bi diğer sebebi vade farksız 3 taksit olayı da vardır işin içinde.
ama ben ddr4 sisteme 29k vermezdim, çünkü indirim, kampanya vs derken ddr5 sistem bulunabiliyor, çıkarıyorlar.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
böyle yorumları ciddiye almıyorum kanal sahibi yapsa bile. Şuana kadar aldıgım sistemler

VOK 2 kasa
Pcgoat 1 kasa
DA 2 kasa

hepsinden mutluyum. Sadece mağazaya özel seriler mutsuz ediyor beni. Çünkü önce çalışanlar faydalanıyor çalışanlar arasında al satcılarda var. Adamın akrabası vatanda çalışıyor arıyor 1 sistem al diye mağaza kapalıyken bile alıyor. En azından webten olunca alma şansımız daha yüksek oluyor.

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
böyle yorumları ciddiye almıyorum kanal sahibi yapsa bile. Şuana kadar aldıgım sistemler

VOK 2 kasa
Pcgoat 1 kasa
DA 2 kasa

hepsinden mutluyum. Sadece mağazaya özel seriler mutsuz ediyor beni. Çünkü önce çalışanlar faydalanıyor çalışanlar arasında al satcılarda var. Adamın akrabası vatanda çalışıyor arıyor 1 sistem al diye mağaza kapalıyken bile alıyor. En azından webten olunca alma şansımız daha yüksek oluyor.
ben goatv3 almaya gittiğimde, son demlerine doğru gittiğim için alamadım fakat bişey şahit oldum
vatan çalışanı tanıdığına abi senin sistemi stoktan ayırdık demişti. fiziksel olarak adam yoktu yani
mağaza çalışanıyla telefondan sistem aldılar
- alo mesut oradan bi goatv3 çek bana gibi :)

KS

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
ben goatv3 almaya gittiğimde, son demlerine doğru gittiğim için alamadım fakat bişey şahit oldum
vatan çalışanı tanıdığına abi senin sistemi stoktan ayırdık demişti. fiziksel olarak adam yoktu yani
mağaza çalışanıyla telefondan sistem aldılar
- alo mesut oradan bi goatv3 çek bana gibi :)
Abi cidden çok saçma mağaza satışı cidden sıkıntılı böyle çok sorun yaşayanlar varmış Taner hocam uğraştı o kadar ama çok suistimal oldu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri