Modart PC'si Gelen Var mı?

kettruck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sistem bugün geldi. Bolt kargo gerçekten beni şaşırttı. Sabahtan teslimata çıkarken gelecekleri saat aralığını belirtip gelmeden 10dk önce beni aradılar. Ekran kartı ve kasa ayrı kolilerde geliyor. Ekran kartının olduğu kutuda pc'nin diğer bileşenlerinin de kutuları var. Sistem windows 10 home deneme sürümü ile geliyor. Ekran kartını takarken biraz zorlandım tavsiyem kısa olan 6'lı pin'i ekran kartına takın diğer türlü kablodan kasanın camı zor kapanıyor. Soracağınız başka bir şey varsa cevaplayabilirim. Sistemi alan herkesin seneler boyu güzel bir şekilde kullanmasını dilerim.
ne zaman sipariş vermiştin?

kettruck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Çıktığı zaman dün gece oynadım baya çok güzel be sizlerinkide gelir kısa zamanda
ben 30 ağustosta sipariş vermiştim,şimdi baktım şipariş faturalanıyor diyor.sanırım pazartesi günü elimde olur.(UPS kargo ile geliyor)

muhammet06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
ben 30 ağustosta sipariş vermiştim,şimdi baktım şipariş faturalanıyor diyor.sanırım pazartesi günü elimde olur.(UPS kargo ile geliyor)
Bende 30 ağustosta verdim siparişi 2 gündür sipariş faturalanıyorda ups ile gelcek sanırım benimkide siparişin gelince yazarmısın buraya

kettruck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Benim kasayı kargolamışlar net kargoyla 2 gün önce monitör geldiydi netkargoyla bi sıkıntı yaşamadım yine bi sıkıntı olmadan gelir inşallah
benim kasada kargolanmıs gözüküyor.UPS kargo ile gelmiyormuş,"BOLTKARGO" diye bir şirketle anlaşmışlar.umarım sıkıntı cıkmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri