- Tepki
- 8

Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game
Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlar

Claw tutuyorum hocamGlorious modeli tercih edin derim. Daha başarılı bir ürün ancak parmak ucu tutuşa sahipseniz yukarı doğru biraz fazla bombeli bir yapısı olduğundan o tutuşta rahat olmayacaktır.
Ne önerirsiniz hocam 900 e kadarGöbekten biraz daha az bombeli bir ürün seçin mouse olarak.
Kriteriniz hafif olması mı ki öyleyse ne kadar hafif olması?Ne önerirsiniz hocam 900 e kadar
Hocam 85 gramı geçmemesi yeterliKriteriniz hafif olması mı ki öyleyse ne kadar hafif olması?
model d kullanmadım kullanan arkadaşlarım var gayet güzel olduğundan bahsediyorlar haste kullanıyorum gayet başarılı bir ekipman![]()
Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game
Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlarwww.overgameweb.com
Claw mı tutuyorsunuz siz hocammodel d kullanmadım kullanan arkadaşlarım var gayet güzel olduğundan bahsediyorlar haste kullanıyorum gayet başarılı bir ekipman
finger grip diye geçiyor galibaClaw mı tutuyorsunuz siz hocam
hocam izlediğim bir kanalda haste ve model d claw için birebir diyordu çok kafam karıştı şimdiSteelSeries Aerox 3 Onyx - 685 TL - Sizin tutuşunuza uygun ve hafif bir üründür. Alternatif bakacağım.
Tutuş olarak o ürün size uyuyor ancak bileğinizi fazla büküyorsunuz. Biraz arkaya doğru yüksekliği fazla. Ama bu önerdiğim Steel Series üründe daha dengeli bir dizayn var. Karar sizin o üründe uyumlu tutuşunuza bu üründe.hocam izlediğim bir kanalda haste ve model d claw için birebir diyordu çok kafam karıştı şimdi
Teşekkürler hocam biraz düşünmem daha sağlıklı olacakTutuş olarak o ürün size uyuyor ancak bileğinizi fazla büküyorsunuz. Biraz arkaya doğru yüksekliği fazla. Ama bu önerdiğim Steel Series üründe daha dengeli bir dizayn var. Karar sizin o üründe uyumlu tutuşunuza bu üründe.
Bu arada HyperX ürüne baktım oda SteelSeries ürün gibi bir dizayna sahip oda tercih edilebilir.Teşekkürler hocam biraz düşünmem daha sağlıklı olacak
Tamam hocam ikisinden biri arasında seçim yapayım teşekkürlerBu arada HyperX ürüne baktım oda SteelSeries ürün gibi bir dizayna sahip oda tercih edilebilir.