Modem Önerisi İstiyorum!

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selam, Vdsl (70mb) hattımda kullanacağım F/P ürünü bir modem arıyorum. Benim için kabloda GB bağlantı olursa iyi olur, fiber gelme ihtimaline karşı fiber desteği de olabilir ama çok aramıyorum. Wifi hızı da kablolu kadar önemli benim için. Çekim kalitesi düzgün olan sürekli kopmayan. Bütçe 1200-1300 civarında modem arıyorum. Benim incelediğim modemler arasında " tenda v12 ve Zyxel VMG3625-T50B " bunlardan hangisi daha iyidir kullanan var mı?.
Yada sizin tavsiye edebileceğiniz hangi modemler var?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Selam, Vdsl (70mb) hattımda kullanacağım F/P ürünü bir modem arıyorum. Benim için kabloda GB bağlantı olursa iyi olur, fiber gelme ihtimaline karşı fiber desteği de olabilir ama çok aramıyorum. Wifi hızı da kablolu kadar önemli benim için. Çekim kalitesi düzgün olan sürekli kopmayan. Bütçe 1200-1300 civarında modem arıyorum. Benim incelediğim modemler arasında " tenda v12 ve Zyxel VMG3625-T50B " bunlardan hangisi daha iyidir kullanan var mı?.
Yada sizin tavsiye edebileceğiniz hangi modemler var?
İki modem arasından tenda çekim gücu olarak daha iyi olacaktır. Tplink vr300 de önerebilirim, kullanıyorum. Fiber desteği var. Genel olarak çoğu modemde var zaten. Telefondan tether uygulamasından kontrol edilebiliyor.

Gigabit portlu istersen vr400 bakabilirsin. Onun hakkında deneyimim yok. Vr300 e sahibim.

• Beğen
Reactions: FBR
KS

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İki modem arasından tenda çekim gücu olarak daha iyi olacaktır. Tplink vr300 de önerebilirim, kullanıyorum. Fiber desteği var. Genel olarak çoğu modemde var zaten. Telefondan tether uygulamasından kontrol edilebiliyor.

Gigabit portlu istersen vr400 bakabilirsin. Onun hakkında deneyimim yok. Vr300 e sahibim.
Hocam v300 modem sürekli açık kaldığında bir kaç gün içinde kopma donma vs yapıyor mu? Birde kullanıcı hızı belirleme özelliği var mı?

Son olarak çekim kalitesi nasıl

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hocam v300 modem sürekli açık kaldığında bir kaç gün içinde kopma donma vs yapıyor mu? Birde kullanıcı hızı belirleme özelliği var mı?

Son olarak çekim kalitesi nasıl
Hocam yazlık evde bağlı modem, kameralar var, 3 aydır kameralara ulaşamadığım bir durum olmadı. Tabiki arada kopmuş olabilir, elektrik gitmiştir resetlenmiştir vs beni etkileyen bir olay olmadı. Çekim kalitesi eski telekom modemine göre çok iyi. Zaten telekom modemi koptuğu için kameraları o modeme bırakamadım, gittim bu modemi aldım. Şimdi uzaktan modemin ara menüsü kadar detaylı erişemiyorum ama bant genişliği bölümünde ip bazlı bir sınırlama vardır tahminim.

• Beğen
Reactions: FBR

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri