Modem önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,

F/p ürünü vdsl2 desteği olan modem önerirmisiniz. Bütçe 300 tl kadar. 35 mbps kadar paket kullanılıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Uğur hocam çıkabilirimde alt yapı 35 mbps zor destekliyor. 1 kere alınıp uzun yıllar kullanılıyor wifi kopması sorunu erken başlamazsa tabiki. Yani alt yapı 35 mbps e kadar destekleniyormuş size değer mi almaya üst model önerinizi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
35 Mbps için aslında önermezdim ama o cihazın Wifi sorunu daha az anten sayısı neticesinde. Aslında madem 500 TL 'ye kadar çıkabiliyorsunuz bakayım anten sayısı daha fazla veya daha güçlü bir modem var mı.

Aslında TENDA V1200 - 467,29 TL bu modemi öneririm ama bu ürün normalden azıcık daha sıcak çalışan bir ürün. Yani uzun vadede ısı bazlı bir sorun yaratır mı fikrim yok açıkçası. TP-Link Archer VR600 aşağısını önermem sorunlu ürünler var VR600 modelide 600 TL yani onu geçebiliriz. ASUS DLS modellerini önereyim derdim ama onlarda Wifi sinyali olarak Keenetic kadar başarılı değil. En mantıklı seçim [font=Helvetica, sans-serif]Keenetic Extra DSL AC1200 bu ürün olacak sizin için.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşinizi görecektir. Eviniz çok büyük değilse sorun yaşamazsınız. Zaten emsal kalitede bir ürün yok bunu alabilirsiniz. Yok daha iyisini isterseniz dediğim gibi 439 TL sanırım abisini alabilirsiniz.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çok büyük değil. İşi garantiye alıp sonradan keşke abisini alsaydım dememek için en iyisi sanırım abisini almak bende öyle yapacağım? Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri