Modem Önerisi

Hidro Dinamik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba Arkadaşlar,
Keseme uygun bir modem almak istiyorum. Ancak karar veremiyorum internetteki incelemelere yorumlara baktığımda 1 modem araştırırken 10 modem araştırıyor buluyorum bir türlü karar veremiyorum. 
Modemde aradığım özellik internetimi şimdi ve ileride kullanabileceğim uzun vadeli bir modem. Wi-Fi çekim alanı geniş, sorunsuz ve kaliteli bağlantı arıyorum.
TTNet müşterisiyim ancak adsl, adsl2, adsl2+, vdsl, vdsl2 gibi hangisi olduğunu bilmiyorum. İnternetten hız ölçümünde 15megabit çıkıyor. Hangisini kullandığımı ve hangisinin iyi olduğu konusunda fikir verebilir misiniz ? 
Bütçe olarakta çok kaliteli ve sorunsuz modem olcaksa 400 500 lira verebilirim.

Modem marka ve modeli önerirseniz sevinirim. :)

KS

Hidro Dinamik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
UzmanPC' Alıntı:
enesovc54' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Keseme uygun bir modem almak istiyorum. Ancak karar veremiyorum internetteki incelemelere yorumlara baktığımda 1 modem araştırırken 10 modem araştırıyor buluyorum bir türlü karar veremiyorum. 
Modemde aradığım özellik internetimi şimdi ve ileride kullanabileceğim uzun vadeli bir modem. Wi-Fi çekim alanı geniş, sorunsuz ve kaliteli bağlantı arıyorum.
TTNet müşterisiyim ancak adsl, adsl2, adsl2+, vdsl, vdsl2 gibi hangisi olduğunu bilmiyorum. İnternetten hız ölçümünde 15megabit çıkıyor. Hangisini kullandığımı ve hangisinin iyi olduğu konusunda fikir verebilir misiniz ? 
Bütçe olarakta çok kaliteli ve sorunsuz modem olcaksa 400 500 lira verebilirim.

Modem marka ve modeli önerirseniz sevinirim. :)

Asus Asus DSL-AC52U AC750 ADSL+ VDSL Kablosuz Modem 416 tl

Aralarında 20 lira fark olmasına rağmen ac55u önermeyipte ac52u önerme sebebiniz var mı acaba ?

KS

Hidro Dinamik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Mustafa Gürbüz' Alıntı:
bende çok uzun zaman araştırma yaptım ama araştırdıkça insanın kafası karışıyor alt tarafta bulunan sayfanın bana çok yardımı olmuştu.
http://www.sahteyazilim.com/ev-icin-en-iyi-modem-hangisi/
Tplink ve zyxel eskiden kullanmıştım modellerini hatırlamıyorum ama aşırı derecede ısınma vardı kendi kendine kapanıp duruyordu 5 dk arayla sürekli internet hataları/kopmaları gibi bütün sorunları yaşattı bu markalar. Peki bu modelden memnun musunuz ? şuan da mecburiyetten tp linkin eski bir modemini sıfır aldım 40 m2 lik evimde balkona çıktığımda wifi çekimi sıfıra yakın oluyor bazen çekmiyor. Bu yüzden de biraz korkuyorum tp linkten şikayetciyken tekrar aynı sorunları yaşamak istemem. :)

Mustafa Gürbüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Açıkcası tp link her ne kadar sevilmesede son çıkan ürünleri ile tam bir fiyat performans ürünü oldu. Genellikle arayüzleri ile ilgili sıkıntıları vardı onuda güncellemelerle hallettiler. Eğer evde kullanılacaksa tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri