Öneri Modem Önerisi

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
merhaba dostlar 1000mbps fiber için f/p modem almayı düşünüyorum.
f/p bir modem önerisinde bulunabilir misin.
(bütçem 2-3k arası)
Tp-Link Archer AX55 şu modeme baktım ama ısınması kronik bir problemi var mı bilemiyorum.
Superonline'ya da Millenicom'un verdigi baslangıc duzey modemleri kullanmak istemiyorum.

Son düzenleme:

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
superonline kendi modemini zorunlu kullandıttırıyor millenicom 7 8 yıl önce kullanıyordum şu an durum ne bilmiyorum türknet sözde serbest bırakıyor ama ilk fırsatta modemin arızalı dönüşü ile benden modem almazsan sana düzgün internet yok demeye çalışıyor sanki
hatta türk telekomdada zorunlu seçenek vermiyorlar sözde bedava veriyorlar ama sözleşme süresince kira alıyorlar hepsi sözleşme bitiminde kapatırsan modem iade istiyorlar

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
bunlara birisinin dur demesi gerek artık minimum hizmet maximum fiyat

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
superonline kendi modemini zorunlu kullandıttırıyor millenicom 7 8 yıl önce kullanıyordum şu an durum ne bilmiyorum türknet sözde serbest bırakıyor ama ilk fırsatta modemin arızalı dönüşü ile benden modem almazsan sana düzgün internet yok demeye çalışıyor sanki
hatta türk telekomdada zorunlu seçenek vermiyorlar sözde bedava veriyorlar ama sözleşme süresince kira alıyorlar hepsi sözleşme bitiminde kapatırsan modem iade istiyorlar
gercekten boyle bir durumvarsa cok sacma
ben bu giris seviyesi modemleri kullanmak istemiyorum
DSL-AC68U modem var bende ısınma problemi olabilir diye degistirmek istiyorum hemde wifi 6 olması icin

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
daha önce tenda aldım memnun kalmadım benki bu model iyidir keenetic kullanıyorum

superonline kullanıcı adını ve şifresinin son ana kadar vermiyor bilgin olsun biz oto ayarlıyoruz sorun olursa uzak bağlantı ile erişiyoruz modeme diyerek
he yok superonlineın o bilgilerine ben erisim saglıyorum

Son düzenleme:

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
hatta bana operatör lazım alanya için

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
bu modem değil router eğer fiber bağlanacaksa internet işini görür ama adsl olacaksa işine yaramaz

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
arkadaşım router mi lazım modem mi ? bu ismi geçen cihazlar Rauter

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri