MODEM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Firaz Aygün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]HOCAM Bİ SORUM DAHA OLCAK BEN ŞİMDİ [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small] [/size][/font][/size][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=small][size=small]Asus Dsl-Ac51 (750) BU DEDİĞİNİZ MODEM ALMAYA GİDİYORUM FAKAT SUAN Kİ KULLANDIGIM MODEM EVİN 2 ODA İLERİSİNDE WİFİ 1 ÇUBUK ÇEKİYOR BU YENİ ALACAGIM MODEM SİNYAL OLARAK FARKLILIK GÖSTERİR Mİ?[/size][/font][/size]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ASUS modemde Wifi sinyal menzilini arttırmak için bazı özel teknolojiler ve yazılım desteği mevcut şuan ki modeminizden daha iyi olur ama ne kadar iyi bunu söyleyemem. ASUS modemde diğer TP-Link VR300 modemde 20 ile 23 dBm sinyal aktarım gücüne sahip ama ASUS modelde bunu geliştirmek için ekstra bazı şeyler var yani faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.

KS

Firaz Aygün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ANLADIM BENİM SAUN KULLANDIĞIM İNTERNET 16 MEGABIT BEN KNİGH ONLİNE OYNUYORUM ACIKCASI RAHAT OYNAYAMIYORUM PİNG LAG V.S GİRİYOR SUAN KULLANDIGIM MODEM TTNET KENDİ VERDİGİ MODEM HAFİF ISINMALAR OLUYOR BEN GÜCÜ YETİŞMEDİGİ İÇİN ASUS MODEM ALSAM BELKİ DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM

HIZ TESTİ YAPIYORUM ALDIGIM HIZ 12 13 ARASI CIKIYOR BAZEN DEĞİŞİYOR WİFİ BAĞLANILDIGINDA DÜŞMELERDE OLUYOR

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani daha iyi bir modem daha az parazit daha güçlü sinyal aktarımı daha iyi ağ yönetimi demek olur. Sorun hattınızda değilse ping sorunundan bahsediyorum daha iyi bir modem sizi rahatlatacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri