Modifiye için öneriler

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar. Kasamin siyah tarafına neon punisher cizmek istiyorum bunun için neon sprey, akrilik, su bazli boya gibi ürünler ariyorum.

Led: kontrolcuye takilabilen ledler ariyorum (uygun fiyatli )

Fan: 12 cmlik Argb kasanın üst kismina takilacak kontrolcuye tabi fanlar ariyorum.

Aklimda bütçe yok iş görür uygun fiyatli olmasi yeterli para oldukça dizerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683

Ekli dosyalar

• IMG-20220619-WA0034.jpg
    IMG-20220619-WA0034.jpg
    304.9 KB · Görüntüleme: 17

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Estetik durması açısından fanları aynı almaya çalışmanızı tavsiye ederim. Sanırım kasanızdaki fanlar bunlar:

Aerocool DUO12 ARGB 12cm
Aerocool DUO12 ARGB 3x12cm + Kontrolcü

Kasa ledi için de bu ürüne bakabilirsiniz:

Dark 3 Pin ARGB 40cm

Piyasadaki ledlerin genel olarak gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Aliexpress'te 1 metresi kargo dahil 80₺ gibi bir şey tutuyor. Biraz biliyorsanız ucuna kendiniz soket ya da dişi jumper lehimleyebilirsiniz. Çok daha ucuza geliyor.

Boya olarak Akçalı ya da Polisan bakabilirsiniz. Uzun ömürlü olacak Türkiye'de rahatça bulabileceğiniz aklıma gelen ilk markalar bunlar.

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Estetik durması açısından fanları aynı almaya çalışmanızı tavsiye ederim. Sanırım kasanızdaki fanlar bunlar:

Aerocool DUO12 ARGB 12cm
Aerocool DUO12 ARGB 3x12cm + Kontrolcü

Kasa ledi için de bu ürüne bakabilirsiniz:

Dark 3 Pin ARGB 40cm

Piyasadaki ledlerin genel olarak gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Aliexpress'te 1 metresi kargo dahil 80₺ gibi bir şey tutuyor. Biraz biliyorsanız ucuna kendiniz soket ya da dişi jumper lehimleyebilirsiniz. Çok daha ucuza geliyor.

Boya olarak Akçalı ya da Polisan bakabilirsiniz. Uzun ömürlü olacak Türkiye'de rahatça bulabileceğiniz aklıma gelen ilk markalar bunlar.
Fanlar için ben de bunlara baktim lakin 2 adet lazim ve tekli fiyati çok absürt maalesef. Duruma göre 3 alip kalanini saklayacagim. Led çok hoşuma gitti teşekkür ederim

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
3 argb girişli tüm fanlar olur , şöyle yapabilirsin , ki bence böyle yap , 3 adet bu fandan al (egzoz fan da dahil) , görüntüsü gayet iyi , cfm de gayet iyi (hava akış)

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
3 argb girişli tüm fanlar olur , şöyle yapabilirsin , ki bence böyle yap , 3 adet bu fandan al , görüntüsü gayet iyi , cfm de gayet iyi (hava akış)
Bu fan çok güzel lakin uste takicam ve yanlarinin plastik olmasi sıkıntı. Şeffaf olsa bakınca görünür

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri