Yardım Moni̇tor Fps Oyunlarinsa Ansizin Kapaniyor No Si̇gnal

Wrestler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fps tarzı oyunlarda monitor ansızın kapanıyor siyah ekran normaldede oluyor ama çoğunlukla fps oyunlarında kapanıyor no signal hatası veriyor ama arkada sesler felan hala geliyor mönitor kapanıyor sadece.

ardatural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sadece monitör gidiyor demişsiniz fakat ekran kartı çalışıyor mu çalışmıyor mu onu kontrol edin bi önce.
Ekran kartının tam oturup oturmadığını da kontrol eder misiniz. Ram sök tak yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam no signal hatasında bunuda denermisiniz bi.

KS

Wrestler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fps tarzı oyunlarda monitor ansızın kapanıyor siyah ekran normaldede oluyor ama çoğunlukla fps oyunlarında kapanıyor no signal hatası veriyor ama arkada sesler felan hala geliyor mönitor kapanıyor sadece.

Sadece monitör gidiyor demişsiniz fakat ekran kartı çalışıyor mu çalışmıyor mu onu kontrol edin bi önce.
Ekran kartının tam oturup oturmadığını da kontrol eder misiniz. Ram sök tak yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam no signal hatasında bunuda denermisiniz bi.
ram sök tak çok fazla kez yaptım ekran kartı yerinde sabit zaten. ama çalışıyor mu onu anlamıyorum

efta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
windows update ve ekran kartı driverının güncel olup olmadığını kontrol edebilirmisiniz

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Ekran kartından da olabilir, monitörden de olabilir, bende bir monitör vardı ısındığında görüntü kesiyordu. Öyle bir şey de olabilir. Farklı monitörle test ederek sorun monitörde mi yoksa ekran kartında mı anlamaya çalışın.
Bilgisayarı TV'ye bağlayıp test edebilirsiniz.

Eren B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Sorun ekran kartında olabilir aynı sıkıntı bende var Üstüne düşüp uğraşıp çözemedim belki psudan kaynaklı olabilir cpu'dan kaynaklı da yapabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri